Την Παρασκευή 22/4/2016 τα μικρότερα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, θα επισκεφθούν το αρτοποιείο “Αρτογνωσία”, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα στάδια παρασκευής του ψωμιού και να ενημερωθούν για τα διάφορα είδη ψωμιού.
Ο συνεργάτης του ιδρύματος Παναγιώτης Ζήσης, Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc θα ενημερώσει τα παιδιά για τη διατροφική αξία του ψωμιού, το οποίο αποτελεί τη βάση της Eλληνικής εκδοχής της Μεσογειακής Διατροφής.
Στη συνέχεια, με τις οδηγίες του αρτοποιού- ζαχαροπλάστη κ. Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, τα παιδιά θα παρασκευάσουν μόνα τους τα δικά τους πασχαλινά κουλουράκια, τα οποία κατόπιν θα παραλάβουν για να τα καταναλώσουν και να τα προωθήσουν στο πασχαλινό τους bazaar.
«Άνοιξαν οι ουρανοί» το απόγευμα της Πέμπτης στην Εύβοια, τη στιγμή που κύμα κακοκαιρίας επηρεάζει…
Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών βλάπτει σημαντικά την αποτελεσματικότητά τους και αυξάνει την αντίσταση στις αντιμικροβιακές ουσίες…
Φως γέμισε το κέντρο της Αθήνας, με τη λάμψη να δίνεται από τη φωταγώγηση του…
Τη διανομή των κοινοβουλευτικών ρόλων αναμένεται να αποφασίσουν το Σαββατοκύριακο οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ…
Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη δραματική διάσωση ενός εργάτη…
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζήτησε από το Πεκίνο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια μυστηριώδη πνευμονία…