Τοπικά

Τα ονόματα για τις εκλογές της νέας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

 

Αντίστροφα μετράνε οι μέρες για τις εσωκομματικές εκλογές για νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.
Μιλώντας στη «Θ» ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κι εκ νέου υποψήφιος Ιωάννης Κηπουρός, έκανε λόγο για ενωτικό κλίμα που όπως είπε «σφράγισε» το συνέδριο, επιβεβαιώνοντας την προεδρία στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. «Ένα κλίμα εξωστρέφειας ότι τα προβλήματα του κόσμου είναι μπροστά μας και με αυτά θα πρέπει να ασχοληθούμε» επισήμανε. Ο κ. Κηπουρός έστειλε μήνυμα προς τα μέλη και τον κόσμο του κόμματος ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, είναι δίπλα στους εργαζομένους και στα προβλήματά τους. Είμαστε δίπλα στον κόσμο όπως και η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που θα αναδειχθεί».
Μάλιστα, ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής της κοινωνίας στις προσεχείς ευρωεκλογές, προσθέτοντας ότι «εκεί θα αναδειχθούν οι προτάσεις μας για την επόμενη ημέρα στην Ευρώπη. Τα κόμματα υπάρχουν όχι για να αυτοπροσδιοριστούν, αλλά για να προτείνουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, οι άνθρωποι της καθημερινότητας και του μόχθου που κάθε μέρα πασχίζουν για την επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί γι’ αυτούς».
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα. Κάλπες θα στηθούν στα γραφεία της Ν.Ε. στον Βόλο, στη Ν. Ιωνία, στον Αλμυρό, Βελεστίνο, Ν. Αγχίαλο, Σκόπελο, Ζαγορά και Νότιο Πήλιο.
Υποψήφια μέλη για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας είναι οι κάτωθι: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ), ΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΪΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ), ΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΕΡΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (ΣΜΑΡΩ), ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (ΖΑΧΟΣ), ΚΑΠΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΦΥΛΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΒΑΣΙΑ), ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ), ΚΟΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΟΥΤΣΙΦΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΑΒΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΥΡΙΚΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ), ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ), ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΔΡΟΛΙΑ – ΧΑΤΖΑΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ), ΣΙΨΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΑΧΤΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ), ΤΟΨΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΤΣΙΑΜΠΑΟΥ ΡΟΔΟΘΕΑ (ΡΕΑ), ΤΣΙΜΟΥΡΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΦΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΦΑΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΧΑΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
Η νέα ΝΕ θα είναι 23μελής και τα μέλη που θα ψηφίσουν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν μέχρι επτά σταυρούς στο ψηφοδέλτιο.
Οι εκλογές γίνονται με τη συμμετοχή και την ψήφο όλων των μελών του κόμματος και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι/ες έχουν γίνει μέλη ώς τις 3/2/2024, σύμφωνα με την 1η εγκύκλιο της Κ.Ο.Ε.Σ. (31-12-2023), ενώ όσοι θα προσέρχονται για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Share
Ετικέτες: ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσφατα άρθρα

Βόλος:Σε ρηχά νερά η κατανάλωση στις χειμερινές εκπτώσεις

  Προβληματισμό για την πολύ μέτρια αγοραστική κίνηση, αφήνουν τελικά στους εμπόρους του Βόλου οι…

5 Μαρτίου 2024

Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη ο Δημ. Νασίκας

Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη αναδείχτηκε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας,…

5 Μαρτίου 2024

Μελέτες ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή Βόλου

  Μελέτες ενέκρινε στη χθεσινή συνεδρίασή της η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόλου ενώ προχώρησε…

5 Μαρτίου 2024

Βόλος:Καταδικάστηκε 22χρονη για απάτη

  Ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, με την έφεση να διατηρεί το ανασταλτικό αποτέλεσμα…

5 Μαρτίου 2024

Η οργή του Θεού Νο2: Το σχέδιο του Ισραήλ να κυνηγήσει έναν προς έναν τους δολοφόνους της 7ης Οκτωβρίου

Ήταν νωρίς το απόγευμα στις αρχές Ιανουαρίου όταν ένα drone χτύπησε ένα πολυώροφο κτίριο στο…

4 Μαρτίου 2024

Προκαλεί ο 34χρονος που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη

Σε μία προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του ο 34χρονος στο Άργος που τον κατήγγειλε…

4 Μαρτίου 2024