Τοπικά

Μελέτες ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή Βόλου

 

Μελέτες ενέκρινε στη χθεσινή συνεδρίασή της η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόλου ενώ προχώρησε και σε προέγκριση δαπανών για τελετές και εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μελέτη για την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινης περίφραξης για την τοπική κοινότητα Δράκειας. Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινης περίφραξης στην τοπική κοινότητα Δράκειας για την βελτίωση, αναβάθμιση και την ασφάλεια των πολιτών αποτρέποντας κινδύνους και τραυματισμούς.
Αντίστοιχη μελέτη εγκρίθηκε και για την τοποθέτηση ξύλινης περίφραξης για την τοπική κοινότητα Αγ. Λαυρεντίου.
Παράλληλα εγκρίθηκε η μελέτη για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής WC του σχολικού συγκροτήματος 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας – 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας – ΕΝΕΕΓΥΛ & 1ο Ε.Κ.Βόλου καθώς και η μελέτη για εργασίες διαγράμμισης σε εξωτερικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας.
Επίσης, εγκρίθηκε παράταση στην προθεσμία περαίωσης των εργασιών συντήρησης σχολείων ΔΕ Βόλου και Ν. Ιωνίας έως τις 24 Ιουνίου και παράταση στην προθεσμία για τις συντηρήσεις δρόμων ΔΕ Βόλου –Ν. Ιωνίας έως τις 16 Ιουνίου. Παράταση δόθηκε και στην προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου «αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε Βόλου –Ν. Ιωνίας έως τις 20 Μαΐου.
H Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόλου προχώρησε στην προέγκριση της κάλυψης μέρους των δαπανών διεξαγωγής τελετών –εκδηλώσεων και λοιπών αναγκών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και αφορούν το Τμήμα Μουσικής της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Μουσείων. Ειδικότερα για δαπάνες διεξαγωγής τετράμηνων μουσικών εργαστηρίων με αντικείμενα την ερμηνεία Λυρικού Τραγουδιού και την ηλεκτρονική μουσική (αμοιβές εισηγητών, μουσικών) θα απαιτηθεί πίστωση ύψους 5.250 ευρώ. Επίσης για την προμήθεια διαδραστικού πίνακα διδασκαλίας για τις αίθουσες του Δημοτικού Ωδείου που πραγματοποιούνται στο χώρο του Διαύλου λόγω των επιπτώσεων των πλημμυρών του 2023 θα απαιτηθεί πίστωση ύψους 2.965 ευρώ.
Η Επιτροπή προχώρησε και σε προέγκριση δαπανών εκδηλώσεων και προγραμματισμένων τελετών εντός του Μαρτίου. Ειδικότερα η απόφαση αφορά τις δαπάνες της κεντρικής εκδήλωσης Αποκριάς στον πεζόδρομο της Ερμού ((ηχητική και φωτιστική κάλυψη, υπηρεσίες dj, αμοιβές εμψυχωτών και ανιματέρ κλπ), για την οποία θα απαιτηθεί πίστωση ύψους 6.200€.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βόλος:Καταδικάστηκε 22χρονη για απάτη

  Ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, με την έφεση να διατηρεί το ανασταλτικό αποτέλεσμα…

5 Μαρτίου 2024

Η οργή του Θεού Νο2: Το σχέδιο του Ισραήλ να κυνηγήσει έναν προς έναν τους δολοφόνους της 7ης Οκτωβρίου

Ήταν νωρίς το απόγευμα στις αρχές Ιανουαρίου όταν ένα drone χτύπησε ένα πολυώροφο κτίριο στο…

4 Μαρτίου 2024

Προκαλεί ο 34χρονος που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη

Σε μία προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του ο 34χρονος στο Άργος που τον κατήγγειλε…

4 Μαρτίου 2024

Μειώθηκαν 12,2% οι πολίτες τρίτων χωρών στις 33 δομές φιλοξενίας της χώρας τον Φεβρουάριο

Περαιτέρω αποσυμφόρηση του εθνικού συστήματος υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών-αιτούντων άσυλο σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, δίνοντας συνέχεια…

4 Μαρτίου 2024

Δημοσκόπηση Pulse: Ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση μετά από 3 μήνες, στο 35,5% η ΝΔ

Την κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη καταγράφει άλλη μία δημοσκόπηση - αυτή της…

4 Μαρτίου 2024

Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ – Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές

Επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ,…

4 Μαρτίου 2024