Τοπικά

Συνέργεια του Δήμου Σκοπέλου με το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. για την προώθηση της απασχόλησης

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 συνάντηση με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλου, στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Η συνάντηση αποτελεί την πρώτη κοινή δράση στο πλαίσιο της συνέργειας του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας με το Δήμο Σκοπέλου, με τίτλο «Ευαισθητοποίηση Δήμου Σκοπέλου σχετικά με την Κ.Αλ.Ο.».
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας για τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας, η διερεύνηση πεδίων συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας με το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. αναφορικά με την προώθηση της απασχόλησης, η διάθεση ενημερωτικού υλικού σχετικά με την Κ.Αλ.Ο., η συμφωνία για την τοποθέτηση φόρμας ενδιαφερομένων σε εμφανές σημείο για τη συμπλήρωση στοιχείων από ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας που επιθυμούν επαφή με το Κέντρο Στήριξης.
Η συνέργεια του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας με το Δήμο Σκοπέλου, πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κ.ΑΛ.Ο.». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014- 2020».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το