Τοπικά

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας: Πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του υπ. Υγείας προς τους συνταξιούχους

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας κοινοποιούν το δελτίο τύπου της ΣΕΑ ( Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ) στην οποία συσπειρώνεται οι 10 μεγαλύτερες Ομοσπονδίες συνταξιουχικών οργανώσεων Ελλάδας: ΔΗΜΟΣΙΟΥ – OAEE – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ για την πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του Υπουργού Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη απέναντι στους συνταξιούχους.

«Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων (ΣΕΑ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη για την πρωτόγνωρα άσχημη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του απέναντι στους συνταξιούχους και τους εκπροσώπους τους κατά την χθεσινή τους συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο υγείας για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Συγκεκριμένα αφού στο Υπουργείο εδώ και αρκετές ημέρες πριν είχε αποσταλεί το Υπόμνημα της ΣΕΑ με τα αιτήματα και το αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό υγείας, την ημέρα της συγκέντρωσης και της πορείας στο Υπουργείο, οι συνταξιούχοι και η αντιπροσωπεία τους συνάντησε πόρτες κλειστές δίχως καμιά από την μεριά του υπουργείου ανταπόκριση ή ενημέρωση για το τι θα γίνει με την συνάντηση. Το κλισέ των υπαλλήλων (μέσα από τα κάγκελα) ήταν, «περιμένετε» και «ξανά περιμένετε», δίχως να ξεκαθαρίζεται από την μεριά τους πόσο και γιατί θα πρέπει να περιμένουμε.
Μετά από περίπου μιάμιση ώρα, η αντιπροσωπία της ΣΕΑ αναγκάσθηκε, μετά από μεγάλη κούραση των ηλικιωμένων, να τους ζητήσει να αποχωρήσουν. Η αντιπροσωπεία της παρέμεινε για ακόμη μια ώρα δίχως καμιά ανταπόκριση και αποχώρησε καταγγέλλοντας όλη αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και αντιμετώπιση. Οι αγωνιστικές μας εκδηλώσεις για τα προβλήματα της υγείας συνεχίζονται και κλιμακώνονται σε όλη την χώρα με συγκεντρώσεις σε κάθε περιφέρεια και νομό. Από την μεριά της ΣΕΑ το αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό για να δώσει απαντήσεις στα καυτά προβλήματα της υγείας παραμένει. Καλούμε τον κ. Υπουργό να ανταποκριθεί στο αίτημα της ΣΕΑ που εκπροσωπεί το σύνολο των συνταξιούχων της Χώρας μας».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τηλεργασία

Σχεδόν 4 χρόνια μετά την υιοθέτηση της απομακρυσμένης εργασίας έχουν διαμορφωθεί δύο σημαντικές αντίρροπες τάσεις…

14 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετοχή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος ΣΒΘΣΕ στο Innovent Forum 2024

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ) παραβρέθηκε και συμμετείχε την…

14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Νίκος Σακκάς νέος πρόεδρος στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 14:30 στα γραφεία της έδρας της ΠΕΔ Θεσσαλίας συγκροτήθηκε σε σώμα…

14 Φεβρουαρίου 2024

Ενδιαφέροντα

Έρευνα δείχνει τη φορολογική κουλτούρα των λαών, ενώ εξάγονται ενδιαφέροντα στοιχεία για τη φορολόγηση των…

14 Φεβρουαρίου 2024

Σπουδές

Την ώρα που οι φοιτητές βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ, στο…

14 Φεβρουαρίου 2024

Αύξηση

Με στόχο για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ έως το 2027 έρχεται εντός του Μαρτίου…

14 Φεβρουαρίου 2024