Ροή

Συνελήφθη ο «λαστιχάκιας» της Λάρισας

Στη σύλληψη ενός νεαρού Αθηναίου, μετά από πολυήμερες έρευνες, προχώρησαν απόψε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» πρόκειται για τον «λαστιχάκια» της Λάρισας, τον άνθρωπο που επί μήνες «μαχαίρωνε» τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων προκαλώντας τη μήνιν των οδηγών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός συλληφθείς είναι πολίτης «πέραν πάσης υποψίας» ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί πως, βρίσκεται στη Λάρισα λόγω σπουδών. Ο νεαρός, τα κίνητρα του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, είχε εξελιχθεί σε βραχνά των οδηγών αφού επιλέγοντας τυχαία τα αυτοκίνητα, κατέστρεφε και τα τέσσερα ελαστικά με τέτοιο τρόπο, υποχρεώνοντας τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. στην αντικατάστασή τους με το ανάλογο κόστος.

Επί μήνες δρούσε σε διάφορες συνοικίες, όπως της Φιλιππούπολης, του Αγ. Θωμά, του Αγ. Αντωνίου – ενίοτε και σε οδούς κεντρικότερων συνοικιών, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας να «χαρτογραφούν» τις περιοχές δράσης του. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα να περιπολούν κάθε βράδυ στις εν λόγω συνοικίες , έρευνες που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη, του νεαρού δράστη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η σύλληψη του δράστη είναι αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την εξιχνίαση περιπτώσεων φθοράς σε ελαστικά αυτοκινήτων, που είχαν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 32χρονου και ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι-ξιφολόγχη, με μήκος λεπίδας  12,5εκατοστών.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 23-02-2016 έως 04-03-2016 προκάλεσε φθορές σε ελαστικά τουλάχιστον 43 σταθμευμένων οχημάτων στη Λάρισα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε παρόμοιες περιπτώσεις που συνέβησαν στη Λάρισα από το Νοέμβριο του 2015.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή www.eleftheria.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το ΚΚΕ Μαγνησίας αποχαιρέτισε τη Σμαρώ Λεφούση

Το τελευταίο «αντίο» στην μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, Σμαρώ Λεφούση, είπε σήμερα το ΚΚΕ…

12 Μαρτίου 2024

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 14:00 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για…

12 Μαρτίου 2024

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο για το «Τα,Τα,Τα»

Συνεχίζεται η διαμάχη που έχει προκαλέσει το τραγούδι «ZARI», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι…

12 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης στο συνέδριο Economist: Προτεραιότητα το Εθνικό Μητρώο για τον Καρκίνο

Την αναγκαιότητα λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου για τον καρκίνο τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υγείας,…

12 Μαρτίου 2024

Παγώνη: «Η μηνιγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται σπίτι» – Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν

Ανησυχία έχουν προκαλέσει τα τελευταία κρούσματα μηνιγγίτιδας στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ…

12 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 36χρονος με πάνω από 600 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη ενός 36χρονου που κατείχε εκατοντάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί…

12 Μαρτίου 2024