Τοπικά

Συνεδριάζει το δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 51 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τρίτη 9 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για εκμισθώσεις χώρους κι εκτάσεων, παραχωρήσεις χώρων κι αιθουσών, ορισμοί επιτροπών, ενώ το σώμα, αναμένεται να εκφράσει γνώμη επί της Προμελέτης Σχεδίου Αντιπυρικής Προστασίας στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βόλου.

Επίσης, αναμένεται να εγκριθεί ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της δομής Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες του Δήμου Βόλου και των δομών Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Βόλου, ενώ αναμένεται να εγκριθούν δημοπρασίες για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των: 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Αγχιάλου, 2ο Νηπιαγωγείο Αισωνίας – Διμηνίου , 15ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, 8ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας ,11ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 13ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 15ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 21ο Νηπιαγωγείο Βόλoυ, 22ο Νηπιαγωγείου Βόλου, 31ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 33ο Νηπιαγωγείο Βόλου, 10ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας και 1ο Ειδικό Δημοτικό Ν. Ιωνίας «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».

Επίσης, αναμένεται να εγκριθεί σημειακή τροποποίηση του εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Βόλου στο Ο.Τ. 467 της Δ.Ε. Νέας Ιωνίας του Ενιαίου Δήμου Βόλου, να εγκριθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να εγκριθούν οι όροι της υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης 2024-2026, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και β) του ορισμού ενός εκπροσώπου και του αναπληρωτή του για την επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης,η επιτροπή επιλογής υποψήφιων και επιτροπής ενστάσεων για την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού (ηθοποιών) για τις ανάγκες όλων των παραγωγών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου για το έτος 2024 και οι επιτροπές αξιολόγησης αιτήσεων για την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και β) ενστάσεων για την ίδια προκήρυξη.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το