Τοπικά

Συνεχίζουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις – Κλειστός ο κόσμος Νίκαιας

Με σειρά τοπικών κινητοποιήσεων, τόσο με μπλόκα όσο και με άλλες δράσεις, συνεχίζουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους.

Κλειστή επ’ αόριστον παραμένει η εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας, στο ρεύμα προς Αθήνα, όπως και ο κόμβος Αγίου Δημητρίου στην Ιονία Οδό. Παράλληλα συνεχίζονται οι συμβολικοί αποκλεισμοί σε πολλά σημεία της χώρας.

Ανοιχτή είναι η εθνική Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, ενώ χθες οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αγρότες του νομού Σερρών που προσπάθησαν να φτάσουν στο τελωνείο Προμαχώνα.

Αποφάσεις για κινητοποιήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες λαμβάνουν οι αγρότες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πηγή: larissanet.gr

 

 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, σήμερα Κυριακή (29-01-2017) από ώρα 12.15΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, απαγορεύεται:
α. η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+00] μέχρι τη διασταύρωση Κιλελέρ [Χ/Θ 329+400], στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
β. η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000] μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000], στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

1. Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000] προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας -Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000].

3. Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [ Χ/Θ 312+000].

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000] προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000].
Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.
Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 2410 -683168, 2410-683169, 2410-741253.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συγκινεί η Λυδία Φωτοπούλου: «Η εγγονή μου διαγνώστηκε με λευχαιμία σε ηλικία τριών ετών»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Λυδία Φωτοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον γιο…

12 Φεβρουαρίου 2024

ΗΠΑ: Κλείδωναν 6χρονο κορίτσι σε κλουβί σκύλου και το χτυπούσαν

Ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια αντιμετωπίζει πολλαπλές ποινικές διώξεις, καθώς κατηγορείται ότι βασάνιζε την 6χρονη…

12 Φεβρουαρίου 2024

Μουτζούρης για την ομοφοβική επίθεση σε Κασσελάκη: Το βίντεο κατεγράφη παράνομα

Στη δικαιοσύνη δήλωσε ότι θα προσφύγει ο περιφερειάρχης Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης για την καταγραφή του…

12 Φεβρουαρίου 2024

Η στιγμή που δύο όμηροι ξανασμίγουν με τους δικούς τους μετά από μήνες στα χέρια της Χαμάς

«Τους είδαμε (…) υπήρχαν πολλά δάκρυα, αγκαλιές και λίγες λέξεις», διηγήθηκε ο Ιντάν Μπεζεράνο γαμπρός…

12 Φεβρουαρίου 2024

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχαϊμερ στο Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχαϊμερ& Συγγενών Διαταραχών Βόλου, ως μέλος του Άτυπου Δικτύου Φορέων που…

12 Φεβρουαρίου 2024

Ινδονησία: Νεκρός ποδοσφαιριστής που χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια αγώνα

Με τον πιο τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ένας ποδοσφαιριστής στην Ινδονησία όταν χτυπήθηκε…

12 Φεβρουαρίου 2024