Κόσμος

ΗΠΑ: Κλείδωναν 6χρονο κορίτσι σε κλουβί σκύλου και το χτυπούσαν

Ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια αντιμετωπίζει πολλαπλές ποινικές διώξεις, καθώς κατηγορείται ότι βασάνιζε την 6χρονη κόρη του και την κλείδωνε σε κλουβί σκύλου τη νύχτα. Ο Jacob Weight και η Mimi Frost από το Brownsville συνελήφθησαν την Τρίτη με την κατηγορία της βαριάς επίθεσης, του στραγγαλισμού, της έκθεσης σε κίνδυνο της ευημερίας των παιδιών και της απλής επίθεσης, ανακοίνωσε την Τρίτη η πολιτειακή αστυνομία της Πενσυλβάνια.

Οι Frost και Weight εθεάθησαν να βγαίνουν έξω με χειροπέδες. Η Φροστ δεν είχε να πει τίποτα. Ο Βάιντ είπε: «Είμαι αθώος, αυτό είναι όλο». Όταν ρωτήθηκε αν κλείδωσε την κόρη του σε κλουβί, είπε «όχι».

Μια από τις χειρότερες υποθέσεις εναντίον παιδιού
Ο εισαγγελέας της κομητείας Fayette, Mike Aubele, δήλωσε ότι πρόκειται για μια από τις χειρότερες υποθέσεις εναντίον παιδιού που έχει δει ποτέ.

Η πολιτειακή αστυνομία δήλωσε ότι η έρευνά της ξεκίνησε αφού στάλθηκε σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Sheridan στις 7 Ιανουαρίου για αναφορές για ένα 6χρονο κορίτσι που δεν ανταποκρινόταν. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, είπαν ότι βρήκαν άθλιες συνθήκες, με σκουπίδια, ούρα και περιττώματα από τα οκτώ σκυλιά που ζούσαν εκεί σε όλο το σπίτι.

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε το 911 αφότου η εξάχρονη κόρη του υπέστη προφανή κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι προσπάθησε να την κάνει μπάνιο. Τα παιδιά είπαν στους αξιωματούχους ότι η 6χρονη κρατούνταν σε κλουβί σκύλου και πως τη χτυπούσαν με μια σκούπα. «Ελλείψει καλύτερου τρόπου να το θέσω, είχε βασανιστεί σε εκείνο το σπίτι» δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Φαγιέτ, Μάικ Ομπέλ, στο δίκτυο KDKA.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο πατέρας δεν επέτρεψε στους πρώτους ανταποκριτές να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος την 6χρονη έξω. Το σώμα του μικρού κοριτσιού ήταν γεμάτο ανοιχτές πληγές. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως ήταν υποθερμική, πρόσθεσε ο Ομπέλ. Από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, μόνο το 6χρονο ήταν στόχος, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Τέσσερα από τα υπόλοιπα ήταν παιδιά του ζευγαριού και ένα ήταν ανιψιός.

Της έδιναν σκυλοτροφή
Ο ανιψιός είπε στην αστυνομία ότι η Φροστ έδενε με ζιπ τα χέρια και τα πόδια του μικρού κοριτσιού και αρνιόταν να την πλύνει. Ένα άλλο παιδί είπε ότι οι γονείς ήθελαν η 6χρονη να τρώει τα αποφάγια τους.

«Το 6χρονο παιδί έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Τιμωρούνταν εάν κατάφερνε να δραπετεύσει από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό» δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η αστυνομία βρήκε 8 σκυλιά και 2 γάτες στο σπίτι, το οποίο στα δικαστικά έγγραφα περιέγραψε ως «τρελοκομείο». Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κορίτσι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ. Εκτός από τα χτυπήματα, είπε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

Το κορίτσι δεν είχε λάβει, επίσης, κατάλληλη παιδιατρική φροντίδα εδώ και χρόνια και δεν ήταν εγγεγραμμένο σε σχολείο.

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αλλαγή διοίκησης στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών σας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00π.μ.,…

12 Μαρτίου 2024

Πρωτιά σε διαγωνισμό για 1ο ΓΕΛ Βόλου – Μαθητές μεγιστοποιούν τα κέρδη εικονικής εταιρείας

Το επιχειρηματικό τους ταλέντο δείχνουν τέσσερις μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου που κατάφεραν στο πλαίσιο…

12 Μαρτίου 2024

Αρνητική πρωτιά της Θεσσαλίας για το bullying

Ιδιαίτερα αυξημένα εμφανίζονται τα περιστατικά εκφοβισμού στην Ελλάδα: 1 στα 3 παιδιά δηλώνει ότι έχει…

12 Μαρτίου 2024

Βιωματικά εργαστήρια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί ως πανελλήνια ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού. Με…

12 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου στο ξενοδοχείο «Φίλιππος»

  Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, μαθητές και μαθήτριες της Γ ’Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ.…

12 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Ανησυχία για τη δημόσια υγεία – Συνοικία γέμισε ποντίκια

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τους τελευταίους στην πόλη της Λάρισας και ειδικά στη συνοικία της…

12 Μαρτίου 2024