Τοπικά

Συνάντηση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας με τον Ν. Παπαπέτρο

Τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Βόλου, Νίκο Παπαπέτρο συνάντησαν τα μέλη της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας, Γ. Ζώγας, Α. Καλαμαράς, Σ. Λάζος, Κ. Μπατζούκη και Γ. Σταμπουλής, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Ο Ν. Παπαπέτρος έθεσε ως κορυφαία προτεραιότητα την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της νομιμότητας και της διαφάνειας για την πόλη του Βόλου, και υπογράμμισε την αδιαπραγμάτευτη αρχή της δημοτικής ομάδας «Συμμαχία για το Βόλο», η αντιπαράθεση με τη δημοτική αρχή να διεξάγεται με όρους πολιτισμού και αξιοπρέπειας.

“Για τη Νέα Αριστερά Μαγνησίας η αυτονόητη εμπιστοσύνη προς τον Ν. Παπαπέτρο και την «Συμμαχία για τον Βόλο», είναι μία πράξη έμπρακτης στήριξης όχι μόνο της πόλης του Βόλου, αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας. Η εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε ως νικητή στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές τον εκλεκτό του κ. Μητσοτάκη, για ακόμη μία φορά. Όμως, το δημοκρατικό καθήκον και η ευθύνη απέναντι στο μέλλον της πόλης, ιδιαίτερα στην εποχή των πολυκρίσεων, επιβάλουν οι Βολιώτες και οι Βολιώτισσες που δεν συμβιβάζονται με την παρακμή και την οπισθοδρόμηση, να εργαστούν συλλογικά ώστε να διαφυλάξουν το κύρος και τη σοβαρότητα του Βόλου” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα μέλη της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας ευχήθηκαν καλή δύναμη στο Ν. Παπαπέτρο στα νέα του καθήκοντα και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν πολιτικά και επιστημονικά, χωρίς προαπαιτούμενα, την παράταξη και τη δημοτική ομάδα «Συμμαχία για τον Βόλο».

Share

Πρόσφατα άρθρα

“Δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις, για Στεφανοβίκειο και Αλμυρό” τόνισε ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας στη συνάντηση με τον Χρήστο Μπουκώρο.

«Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, ούτε για τη μονάδα του Στεφανοβικείου, ούτε για την οριστική…

26 Ιανουαρίου 2024

O Αλ.Μεϊκόπουλος για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Δήλωση του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα…

26 Ιανουαρίου 2024

Βαθύτερα

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν τα νοικοκυριά για τις αγορές τους από…

26 Ιανουαρίου 2024

Παραιτήθηκε

Μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με…

26 Ιανουαρίου 2024

Ελάχιστο

Ελάχιστο το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις χειμερινές εκπτώσεις, κάτι που αποτυπώνεται στην κίνηση της…

26 Ιανουαρίου 2024

Κρυφτούλι

Το κρυφτούλι αναμένεται να παίξουν τις προσεχείς ημέρες οι αγρότες του Αλμυρού με την Αστυνομία,…

26 Ιανουαρίου 2024