Τοπικά

Συνάντηση αποφοίτων του 2ου Γυμνασίου Αρρένων Βόλου 50 χρόνια μετά

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το καλοκαίρι του 1971, όταν αποφοίτησε από το ένδοξο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Βόλου η γενιά των παιδιών του 1953 και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «τα περισσότερα από τα οποία ζουν και δρουν στην πόλη μας κι όσα βρίσκονται μακριά δοξάζουν και τιμούν την γενέτειρά τους».
Για τον εορτασμό των 50χρονων προγραμματίζεται συνάντηση την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στην οποία είναι όλοι καλεσμένοι, ακόμη και όσοι ήταν συμμαθητές στα προηγούμενα χρόνια αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν αποφοίτησαν από το 2ο το 1971. Λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν και μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες, θα ανακοινωθούν σε επόμενο δελτίο Τύπου.

Τα μέλη της «Οργανωτικής Επιτροπής» Βλάσης Βολιώτης, Μπάμπης Σκυργιάννης και Γιάννης Χιώτογλου τονίζουν ότι:
«Οπωσδήποτε δεν ξεχνάμε την ύπαρξη της πανδημίας του CoViD-19 και της μετάλλαξης «Δέλτα» και τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργήσει, αλλά θεωρούμε ότι δεν πρέπει να «παραδοθούμε» σ’ αυτήν! Θα οργανώσουμε τη γιορτή μας κανονικά κι ωραία, θα παρακολουθούμε την πορεία της πανδημίας, θα εμβολιαστούμε, κι αν χρειαστεί, την τελευταία στιγμή, θα την αναβάλουμε. Όμως ας είμαστε αισιόδοξοι και να δείτε που, στο τέλος, όλα θα πάνε καλά. Καλή αντάμωση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το