Αθλητισμός

Συγκλονιστικό μήνυμα από Ν. Παπανικολάου για τον Ολυμπιακό Βόλου

 

Ο Νίκος Παπανικολάου δεν είναι Βολιώτης. Όμως έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τον οποίο αγάπησε όσο λίγοι, ενώ ανάλογα είναι τα αισθήματα και των φίλων της ομάδας στο πρόσωπό του. Μετά την ήττα από την Αγία Άννα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού, αλλά και σε εκείνους που θεωρεί ότι πολεμούν τον ιστορικό σύλλογο.

Σε δύσκολες εποχές ο Νίκος Παπανικολάου υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής τον Ολυμπιακό Βόλου. Αρχικά την διετία 1995-97 όπου η ομάδα πάλευε για την παραμονή στη Γ’ Εθνική και εν πολλοίς τα κατάφερε με τα δικά του γκολ. Την πρώτη χρονιά σημείωσε πέντε τέρματα σε 21 συμμετοχές και τη δεύτερη σκόραρε 13 φορές σε 32 αγώνες. Επανήλθε στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για έξι μήνες τη σεζόν 1998-99, με απολογισμό τέσσερα γκολ σε οκτώ εμφανίσεις.

Συνολικά έπαιξε στον Ολυμπιακό για δυόμισι χρόνια που ήταν αρκετά για να αγαπήσει αυτή τη μεγάλη ομάδα, αλλά και να αγαπηθεί από τους φιλάθλους της που δεν τον ξεχνούν όσο χρόνια και αν πέρασαν, ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Ο Νίκος Παπανικολάου παρακολούθησε διαδικτυακά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αγία Άννα και έστειλε το δικό του μήνυμα σε forum φίλων του συλλόγου. Ένα συγκλονιστικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Ένα μήνυμα προς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους τωρινούς ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα και προς εκείνους που θεωρεί ότι βάζουν προσχώματα στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, μιλώντας ευθέως για πρώην συμπαίκτες του που πλέον έχουν θέσεις στην ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο παλαίμαχος σέντερ φορ: «Καλημέρα σε όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας, τους καλύτερους που γνώρισα ποτέ στην ζωή μου. Με λύπη μεγάλη είδα τον χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) αγώνα. Είδα την ομάδα της καρδιάς μου να παίζει σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει χωρίς φιλάθλους για αποφάσεις που συμμετέχουν και παιδιά που μαζί φτύσαμε αίμα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις να κρατήσουμε όρθια αυτήν την μεγάλη ομάδα. Θυμήθηκα τα κλάματα και την χαρά που είχαμε άπαντες όταν τα καταφέραμε χωρίς διοίκηση, μόνοι μας με τους φιλάθλους μας. Όλα αυτά τα ξεχάσατε; Μαζί δεν είμαστε όταν κάναμε σαν τρελοί μετά από κάθε αγώνα;

Γιατί τόσο μένος; Αυτή η ομάδα πάντα είχε διοικητικά προβλήματα όμως έχει πολύ βαριά φανέλα για να δέχεται τέτοιο πόλεμο. Δεν της αξίζει αυτό που περνάει τα τελευταία χρόνια. Η καρδιά μου έμεινε εδώ για πάντα σε αυτήν την ομάδα. Να την μισούν ξένοι το καταλαβαίνω, αλλά να την μισούν δικά της παιδιά είναι αδιανόητο για μένα. Δεν χρειάζεται βοήθεια από κανέναν. Απλά αφήστε την στην ησυχία της, θα βρει τον δρόμο της αργά ή γρήγορα θα φτάσει εκεί που πραγματικά είναι η θέση της στην μεγάλη κατηγορία γιατί έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα, έχει κόσμο απίστευτο. Εύχομαι, λοιπόν, κάποια παιδιά να θυμηθούν όσα περάσαμε για αυτήν την ομάδα και τουλάχιστον να μην την αδικούν.

Υ.Γ. Το ότι ακύρωσε κανονικό γκολ χθες ο διαιτητής είναι μια σοβαρή δικαιολογία για την ήττα όμως τα παιδιά που παίζετε σε αυτήν την ομάδα έχετε αναλάβει να τη βγάλετε από το τέλμα και δεν υπάρχει δικαιολογία όταν δεν έχετε πάθος που φοράτε αυτήν την φανέλα. Όμως είμαι σίγουρος ότι εσείς, ο προπονητής, η διοίκηση και φυσικά οι φίλαθλοι μας το καλοκαίρι θα κάνουμε τα πλάνα για την Γ’ Εθνική. Έχετε τεράστιες δυνατότητες, είστε πολύ καλοί παίκτες. Παίξτε αυτό που αξίζετε, παίξτε για αυτήν την τεράστια ομάδα. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σεπόλια: Αντιδράσεις κομμάτων για την εισαγγελική πρόταση – «Είναι απαράδεκτη»

Tην πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για…

13 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης σε εκδήλωση για ΤΕΚΑ: Να σπάσουμε την προκατάληψη “σύνταξη δεν με αφορά ή δεν θα πάρω”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τα δύο…

13 Μαρτίου 2024

Έκθεση ΟΗΕ: Το χάσμα μεγάλωσε μετά την πανδημία ανάμεσα στις πλούσιες και τις φτωχές χώρες

Η ανθρωπότητα επανήλθε στο επίπεδο ανάπτυξης που είχε πριν από την πανδημία, όμως το ρεκόρ…

13 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ιερέας που έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Στη σύλληψη 50χρονου ιερέα από χωριό του Ηρακλείου Κρήτης προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές Αρχές. Πρόκειται…

13 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο έγκλημα: Σκότωσε τη σύντροφό του για χάρη της… ανύπαρκτης ερωμένης του

Ένας 30χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύντροφό του στα τέλη Ιανουαρίου προκειμένου να συνάψει ερωτική…

13 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στα Πευκάκια – Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε στύλο και δένδρα

Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στα Πευκάκια. Κάτω από άγνωστες συνθήκες Ι.Χ.Ε. όχημα εξετραπη της…

13 Μαρτίου 2024