Θ Plus

Survivor All Star: Οι πρώτες εικόνες λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης – Το πάρτι υποδοχής

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Survivor All Star έχει ήδη ξεκινήσει, αφού το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στο ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν ως τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού Survivor, είναι έτοιμοι, γνωρίζοντας τι τους περιμένει στο παιχνίδι, όμως οι αλλαγές που θα συναντήσουν θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν. Ο Γιώργος Λιανός, τους περιμένει στο πιο ανατρεπτικό, το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό Survivor που έγινε ποτέ!

Το πρωί της Παρασκευής 6/1 στην εκπομπή «Πρωινό μας» παρουσιάστηκαν τα πρώτα πλάνα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο και το πάρτι υποδοχής που έγινε προς τιμήν των παικτών.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, όλοι οι παίκτες φόρεσαν επίσημα ενδύματα και διασκέδαζαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου λίγο πριν βάλουν τα αθλητικά τους και ξεκινήσουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης.

 

Έλενα Κρεμλίδου: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο»
Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» γιατί δεν θα τη δούμε – για την ώρα τουλάχιστον – στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας μάλιστα πως πλέον νιώθει πιο έτοιμη να ζήσει μια τέτοια εμπειρία ενώ ανέφερε και με ποιους παίκτες θα ήθελε να κάνει παρέα.

«Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο» είπε με χιούμορ η Έλενα Κρεμλίδου και συνέχισε, «Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά.

Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

 

Ελευθερία Ελευθερίου: «Υπήρξαν συζητήσεις με την Acun, θα δείξει αν θα είμαι στο Survivor All Star»
Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι στο Survivor All Star. «Εγώ γενικά πάντα κάνω γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου οι προπονήσεις είναι μέρος της ζωής της δουλειάς μου το αγαπώ δεν σταματάω ποτέ απλά είμαι ακούραστη. Υπήρχανε κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή έγινε μία επικοινωνία από κει και πέρα θα δείξει. Ότι να γίνει και να γίνει στη ζωή και να έρθει θα έρθει την κατάλληλη στιγμή και όταν πρέπει να γίνει αν είναι να γίνει θα γίνει αν να μη γίνει δεν θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω δεν θα το πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό γιατί φεύγοντας από το παιχνίδι είπα ωραία το έζησα τέλος όμως αυτό το μικρόβιο υπάρχει. Θα δούμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Πηγή:ethnos

Share
Ετικέτες: Survivor All Star

Πρόσφατα άρθρα

Το παιδί ήταν σοκ, λέει ο πατέρας του 9χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Ένας σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε ένα 9χρονο αγόρι το πρωί της Κυριακής (24/12) στην περιοχή…

25 Δεκεμβρίου 2023

Συλλυπητήρια της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας για τη Σοφία Ιωάννου

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της για τον θάνατο της Σοφίας Ιωάννου αναφέρει:…

25 Δεκεμβρίου 2023

Ιρανός στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε από ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό

Ένας στρατηγός των ιρανικών Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε τη Δευτέρα (25/12) στη Συρία σε βομβαρδισμό…

25 Δεκεμβρίου 2023

Βρήκε αγνώστους να μαζεύουν τις ελιές από το χωράφι της αδελφής της – Μόλις την είδαν, έγιναν «καπνός»

Άλλο ένα περιστατικό εισβολής σε ελαιώνα και αρπαγής του καρπού από τα δέντρα αναστάτωσε την…

25 Δεκεμβρίου 2023

Αδιανόητα σπάνιο εύρημα: Έμβρυο δεινοσαύρου βρέθηκε τέλεια διατηρημένο σε απολιθωμένο αυγό

Απέναντι σε ένα αδιανόητα σπάνιο εύρημα βρέθηκαν οι επιστήμονες στην Κίνα, οι οποίοι εντόπισαν ένα…

25 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη… χυλόπιτα στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης: Οπαδός απορρίφθηκε σε ζωντανή μετάδοση

Άτυχος ήταν οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης ο οποίος ίσως επηρεασμένος από το πνεύματων Χριστουγέννων φλέρταρε…

25 Δεκεμβρίου 2023