Κατηγορίες: Κόσμος

Στρος Καν: Πάνω από τον μέσο όρο η σεξουαλικότητά μου

Αντιμέτωπος με ακόμη μία ιερόδουλη βρέθηκε κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης για μαστροπεία ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται πως γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν μαζί του στα πάρτι οργίων ήταν εκδιδόμενες.

«Πιστεύω ότι η σεξουαλικότητά μου είναι μάλλον πιο άγρια από ό,τι του μέσου όρου, αλλά δεν είχα ιδέα εκείνη τη στιγμή ότι οι εμπειρίες αυτές ήταν τόσο δυσάρεστες όσο περιγράφουν οι γυναίκες αυτές. Λυπάμαι πολύ» είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, απαντώντας στις κατηγορίες μιας ιερόδουλης από το Βέλγιο, ονόματι Τζέιντ.

Η κοπέλα κατηγόρησε τον Στρος Καν ότι είχε μαζί της «παρά φύσιν σεξουαλική επαφή» σε ξενοδοχείο το 2009, χωρίς να τη ρωτήσει, γεγονός που κατά την ίδια αποδεικνύει ότι γνώριζε ότι ήταν ιερόδουλη. «Εάν με είχε ρωτήσει θα του είχα πει όχι. Δεν μου άρεσε» τόνισε η Τζέιντ, η οποία παραδέχτηκε όμως ότι έλαβε 2.000 δολάρια τον επόμενο Ιανουάριο για να πάρει μέρος σε σεξουαλικό πάρτι με τον Στρος Καν στην Ουάσιγκτον. Μάλιστα η Τζέιντ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι του είχε πει ότι εργάζεται σε σεξ-κλαμπ κατά τη διαδρομή μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το ξενοδοχείο, και άρα γνώριζε πως εργαζόταν ως πόρνη. Ο Στρος Καν παραδέχθηκε ότι το συμβάν έλαβε χώρα, αλλά αναρωτήθηκε: «Αφού η Τζέιντ είχε ταραχτεί τόσο όσο μας λέει τώρα, γιατί κάθισε μετά και μίλησε και ήπιε καφέ;».

Εκνευρίζομαι
Επιπλέον, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ φάνηκε να ενοχλείται από τις αναφορές στις σεξουαλικές του προτιμήσεις και είπε: «Αρχίζω να εκνευρίζομαι σιγά σιγά. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να να έχει άποψη για τη φύση της σεξουαλικής μου συμπεριφοράς κατ’ ιδίαν, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν τη δίκη». Πρόσθεσε, δε, ότι «δεν μου αρέσει η πορνεία. Τη θεωρώ περιορισμό της ανθρώπινης ελευθερίας των γυναικών»

Share
Ετικέτες: δίκηστρος καν

Πρόσφατα άρθρα

Παγκάκι

Παγκάκι βρίσκεται μέσα στον Κραυσίδωνα. Φαίνεται ότι μετά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου κάποια παγκάκια που…

16 Μαρτίου 2024

Έργο τέχνης…

Σιδερένιες αυλόπορτες μιας άλλης εποχής, οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί και αφεθεί στην τύχη τους, μαζί…

16 Μαρτίου 2024

Πάρκο

Ένα μικρό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής δημιουργήθηκε στην αυλή του Νηπιαγωγείου Αϊδινίου. Μάλιστα, προ ημερών επισκέφτηκαν…

16 Μαρτίου 2024

Στον 15ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ο ΣΔΥ Βόλου

Δύο πολύ μεγάλες διακρίσεις πέτυχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε έναν από τους σημαντικότερους…

16 Μαρτίου 2024

Επανέρχεται στη δράση εναντίον της ΑΕΛ η Κ19 της Νίκης

Επανέρχεται μετά από μία αγωνιστική στη δράση η Κ19 της Νίκης, αφού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο…

16 Μαρτίου 2024

Γ. Παπαδόπουλος: Ιστορική στιγμή για το εγχείρημά μας ο αγώνας με την Αγία Άννα

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή "Classico" του Βόλος 98,6 ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος…

16 Μαρτίου 2024