Ροή

Στον πρόεδρο της ΕΠΟ αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου

Σε σειρά  προγραμματισμένων συναντήσεων  προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα.

Η τριμελής επιτροπή , αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Νικόλαο Τσεκούρα και τα μέλη Νικόλαο Κάβουρα και Αλέξανδρο Μεταφτσή είχε συνάντηση αρχικά με αντιπροσωπεία του Εργοτέλη με επικεφαλής τον Γεώργιο Βρέντζο , όπου συζητήθηκαν  τα κοινά θέματα που αφορούν τις ομάδες αλλά και η μεθόδευση των κινήσεων ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό γι΄αυτές , μετά την επάνοδο τους στις επαγγελματικές κατηγορίες .

Στη συνέχεια τα μέλη της τριμελούς αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γκιρτζίκη Γεώργιο , με τον όποιο , σε άριστο κλίμα , συζητήθηκε η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου.

Από την πλευρά του  ο Πρόεδρος της ΕΠΟ , διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό , μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας , μετά και τις εισηγήσεις που αναμένονται από το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας , ώστε ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, τις οποίες έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο , να μη βρίσκονται σε δυσχερή θέση , ενώ τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα είναι στη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας μας για παροχή στοιχείων.

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με το Νομικό Γραφείο , εξειδικευμένο σε αθλητικά θέματα , που συνδράμει τις προσπάθειες της Διοίκησης και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις μας .

Άμεσα θα γίνει συνάντηση με την ΕΠΣΘ προκειμένου να ενημερωθεί για τις έως τώρα κινήσεις μας αλλά και τη συμβολή της, ως εποπτεύουσα αρχή του αθλήματος στη

Μαγνησία , ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα του Ολυμπιακού Βόλου . Στη συνέχεια προγραμματίζεται συνάντηση και ενημέρωση των μετόχων   ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που τους αφορούν και που  επιβάλλονται  για την επόμενη μέρα που θα επανέλθει η ομάδα μας στις επαγγελματικές κατηγορίες .

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ήταν τα εξής: Α’ ΕΠΣΘ…

6 Ιανουαρίου 2024

Καταγγέλλει παίκτη του Ολυμπιακού ότι γρονθοκόπησε τον προπονητή ο Α.Ο. Σκιάθου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Α.Ο. Σκιάθου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση…

6 Ιανουαρίου 2024

Ισοπαλία σοκ του Ολυμπιακού με την Σκιάθο (1-1)

Με αποτέλεσμα σοκ άρχισε το 2024 ο Ολυμπιακός, καθώς παραχώρησε 1-1 στην Σκιάθο για την…

6 Ιανουαρίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα: Άγνωστοι μπήκαν σε ελαιοπερίβολο και έκλεψαν όλες τις ελιές

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε 58χρονος που επισκέφθηκε το ελαιοπερίβολό του σε περιοχή της…

6 Ιανουαρίου 2024

Καθαγιασμός των υδάτων στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου – Κων. Καραγεωργίου: Γιορτάζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Με λαμπρότητα και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα σε περιοχές του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου…

6 Ιανουαρίου 2024

Μαθητής έπιασε πρώτος τον Σταυρό σε παραλία της Εύβοιας

Εξι θαρραλέοι μαθητές βούτηξαν στην Εύβοια και έδωσαν μάχη για τον Τίμιο Σταυρό στα φετινά…

6 Ιανουαρίου 2024