Αθλητισμός

Ισοπαλία σοκ του Ολυμπιακού με την Σκιάθο (1-1)

Με αποτέλεσμα σοκ άρχισε το 2024 ο Ολυμπιακός, καθώς παραχώρησε 1-1 στην Σκιάθο για την Α’ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από… ημίφως στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, με τους “ερυθρόλευκους” να σκορπούν την απογοήτευση στους οπαδούς της με την απαράδεκτη εμφάνισή τους. Αντίθετα αξίζουν τα εύσημα στους νησιώτες, οι οποίοι παρά το ότι βρίσκονταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς πριν το σημερινό ματς, κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους και πήραν παλικαρίσια ισοπαλία.

Ο Βασίλης Μυγδαλάκης έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα του κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία. Το γεγονός αυτό δυσκόλεψε σε αφάνταστο βαθμό τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου, που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά. Παρόλα αυτά στο 43′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Κ.Σ. Καμπέρη δείχνοντας ότι έστω και με κακή εμφάνιση θα μπορούσε να πάρει το “τρίποντο”.

Ωστόσο στην επανάληψη η Σκιάθος κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήταν το 56′, όταν ο Μπάμπα “χόρεψε” τρεις αντιπάλους και έκανε το πλασέ. Ο Φλίγκος, που έπαιξε κάτω από τα δοκάρια αντί του ασθενή Σταυράκη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και το 1-1 ήταν γεγονός.

Χρόνος για αντίδραση υπήρχε για τους Βολιώτες, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Παρέμειναν “φλύαροι” και σπατάλησαν όσες ευκαιρίες δημιούργησαν, με συνέπεια το 1-1 να μείνει ως το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρθενική τους εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησαν ο Ζέρης και ο Σιόβας, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στο 81′ στη θέση του Σκοπελίτη και του Τασιούλη αντίστοιχα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φλίγκος, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Πετράκος (46’ Μπλατσέρης), Νούσιος, Τασιούλης (81’ Σιόβας), Κατσαγεωργίου (46’ Θ. Κυρίτσης), Σκοπελίτης (81’ Ζέρης), Αναστασίου (46’ Σέττος)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Κοντοστάθης, Τσότσος, Μπρέγκου, Καμπουρέλιας, Πρίφτι Ελ., Ντάμτσιος, Μουτζούρης, Σταμέλος, Μπάμπα, Τάσσος Γ., Μανωλιός. (Έπαιξαν και οι Πρίφτι Ντ., Σταμέλος Γ.. Τουρναβίτης, Οικονόμου Αν.)

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αύριο η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ παρουσία του Πρέσβη των ΗΠΑ

Πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 19.00 στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» η…

12 Μαρτίου 2024

Open Days – Γνώρισε την Σχολή ΕΠΑΣ Βόλου & ΙΕΚ της ΔΥΠΑ

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει εκδήλωση «Open Days» στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας &…

12 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις Αρχές: Aπειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στον Άρειο Πάγο

Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Τρίτης (12.03.24) στις Αρχές μετά από τηλεφώνημα για βόμβα…

12 Μαρτίου 2024

Οι προτάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση

Τις προτάσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής έναντι μελλοντικών κινδύνων, αλλά…

12 Μαρτίου 2024

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN 2024 το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Σειρά συναντήσεων με tour operators, αεροπορικές εταιρίες, αλλά και θεσμικούς φορείς από Γερμανία και Ελλάδα…

12 Μαρτίου 2024

Πήρε το ντέρμπι ο Κένταυρος Αγριάς

Ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της…

12 Μαρτίου 2024