Αθλητισμός

Στο… περίμενε άπαντες στη Νίκη μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ

Στο… περίμενε βρίσκονται άπαντες στη Νίκη. Η χθεσινή τηλεδιάσκεψη Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ δεν έβγαλε κάποια συνταρακτική εξέλιξη και οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να αναμένουν.
Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έδειξαν να μην επιθυμούν τη συνέχιση των αγώνων, καθώς δεν ζήτησαν την επιστροφή στις προπονήσεις, όπως έπραξαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό σίγουρα θεωρείται ευνοϊκή εξέλιξη για τη Νίκη, που είχε ζητήσει τη διακοπή του πρωταθλήματος, αν και όλα παραμένουν ανοικτά.
Εάν δεν συνεχιστεί η Φούτμπολ Λιγκ οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν να γίνει αναδιάρθρωση με τη δημιουργία μιας ισχυρής Β’ Εθνικής που θα απαρτίζεται από δύο ομίλους. Μάλιστα έχουν καταθέσει και σχετική πρόταση που είναι απόλυτα τεκμηριωμένη και φαίνεται μια βιώσιμη λύση για το μέλλον. Σύμφωνα με την πρόταση αυτή θα ανεβούν περισσότερους από δύο ομάδες στην ανώτερη κατηγορία και μέσα σ’ αυτούς θα συμπεριλαμβάνεται και η Νίκη. Είναι λογικό, λοιπόν, οι άνθρωποι της βολιώτικης ομάδας να επιθυμούν το πρόωρο τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ Νίκη, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα που δεν έχει διεξαχθεί ακόμη, αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν την φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:
α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση «[email protected]» με θέμα «Εισιτήρια διαρκείας 2019-20», στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο τους, το ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).
β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).
Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το