Αθλητισμός

Στην 3η θέση οι Μικτές ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία των Μικτών της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την Κ16 να επικρατεί 4-3 στο Βασδέκειο της ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ ο αγώνας των Κ14 στο ίδιο γήπεδο έληξε ισόπαλος 0-0. Τόσο η Κ16, όσο και η Κ14 της ΕΠΣΘ τερμάτισαν στην 3η θέση του 6ου ομίλου.

 

Ισοπαλία για την Κ14

Πρώτα χρονικά έγινε το παιχνίδι των ομάδων Κ14 που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μια και η ΕΠΣ Θεσσαλίας θα ήταν σίγουρα 3η και η ΕΠΣ Τρικάλων 2η στον 6ο όμιλο. Οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ρουσμένη στο α’ μέρος και με τους Αναστασίου, Ντιμπέλι στην επανάληψη.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ράλλης, Νίνο (67’ Καψάλης), Πορτοφέρι (55’ Τζέλο), Γεωργούλας, Πατακιούτας, Ρουσμένης, Αναστασίου, Ντιμπέλι, Πανταζής (55’ Μπαγλατζής), Πάτρας (67’ Ρομποτός), Καραδήμας (41’ Ανδρέου).

* Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου η ΕΠΣ Λάρισας κέρδισε με 1-0 την ΕΠΣ Καρδίτσας

Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 16, ΕΠΣ Τρικάλων 9, ΕΠΣ Θεσσαλίας 5, ΕΠΣ Καρδίτσας 3.

 

Νίκη γοήτρου η Κ16

Η Κ16 της ΕΠΣ Θεσσαλίας πανηγύρισε νίκη γοήτρου επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΕΠΣ Τρικάλων με 4-3. Με το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν, αλλά οι Τρικαλινοί ήρθαν δεύτεροι διότι στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει 3-1, με τους Μαγνησιώτες να περιορίζονται στην 3η θέση.

Πάντως, μπορούσαν να πάρουν αυτοί την 2η θέση, αφού προηγήθηκαν στο ματς με 3-0. Το σκορ για την ΕΠΣΘ άνοιξε ο Λ. Ράιος στο 6’ με διαγώνιο σουτ στο απέναντι «παραθυράκι», ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 28’ με σουτ του Γ. Ράιου από το ημικύκλιο. Ο ίδιος έκανε και το 3-0 δύο λεπτά αργότερα με πλασέ. Πριν τελειώσει το α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Ζήκο.

Στο 47’ είχαμε και το 3-2 από τον Τσουτσουρέλη, αλλά πολύ γρήγορα έγινε το 4-2 με ατομική προσπάθεια του Κουρέντη στο 49’. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Σατραζέμης στο 68ο λεπτό.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τζουμάκης, Μπόλλας, Παπαδούλης, Κουτρουμπέλιας, Παναγιώτου, Μπεδινάκης, Λ. Ράιος, Κουρτέσης (57’ Μαυρουδής), Κουρέντης, Δαγγούλης (57’ Αυλογιάρης), Γ. Ράιος (84’ Μπουντούρης)

* Στον άλλο αγώνα του 6ου γκρουπ η ΕΠΣ Καρδίτσας νίκησε εκτός έδρας την ΕΠΣ Λάρισας με 1-0, χωρίς αυτό να αλλάζει τη βαθμολογική τους σειρά, αφού οι Λαρισαίοι ήρθαν πρώτοι και οι Καρδιτσιώτες τελευταίοι.

Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 15, ΕΠΣ Τρικάλων 9, ΕΠΣ Θεσσαλίας 9, ΕΠΣ Καρδίτσας 3.

Share
Ετικέτες: ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

Νέα Αριστερά: Το Πόρισμα για το έγκλημα των Τεμπών

Η Νέα αριστερά έδωσε στην δημοσιότητα το πόρισμα της σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή που…

13 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο ξάδερφος του καρκινοπαθούς που αυτοκτόνησε: Το φάρμακο έφτασε τη μέρα της κηδείας του

Συγκλονίζει ο ξάδερφος του 72χρονου καρκινοπαθούς, που έβαλε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο Κρήτης,…

13 Μαρτίου 2024

Μήνυμα

Και Βολιώτες επαγγελματίες και επιχειρηματίες έγιναν αποδέκτες τις περασμένες μέρες του ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail)…

13 Μαρτίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός έφηβης – 15χρονη της χτυπούσε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο

Ακόμα ένα περιστατικό άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ,…

13 Μαρτίου 2024

Eλάφι άφησε το δάσος και πήγε να κολυμπήσει στον κόλπο της Γέρας, στη Λέσβο

Το ελάφι φαίνεται να απολαμβάνει την βόλτα του στη θάλασσα και να περπατάει περήφανο και…

13 Μαρτίου 2024

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας για τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία

Με αφορμή την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που καθιερώνει το νόμιμο φακελάκι για τα…

13 Μαρτίου 2024