Αθλητισμός

Σταθερά στην 5η θέση ο Σαρακηνός – Μετά και το 3-0 επί της Αγίας Παρασκευής

Ο Σαρακηνός επιβλήθηκε 3-0 της Αγίας Παρασκευής στο βοηθητικό του ΕΑΚ και παραμένει σταθερά στην 5η θέση της κατάταξης με διαφορά έξι βαθμών από την έκτη Ακρόπολη. Στο 3ο λεπτό το 1-0 όταν ο Μόσιος βρήκε τον Μπακάλη με τακουνάκι μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο νεαρός μέσος σκόραρε με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία. Ο σκόρερ είχε σουτ που πέρασε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο λίγο αργότερα, ο Τζίκας μακρινό σουτ στην αγκαλιά του Ζήγρα και στο 21ο λεπτό, σε μια ανύποπτη φάση που οι φιλοξενούμενοι είχαν υπέρ τους την μπάλα στο κέντρο, ο διαιτητής Βλάχος απέβαλε τον Ζήγρα με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Στο 31’ ο Σαρακηνός πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα, μία συνεργασία Τζίκα-Μόσιου που θύμισε … Μπαρτσελόνα αφού …έκρυψαν την μπάλα παίζοντας τρεις φορές το «ένα-δύο», ο Μόσιος έδωσε την ασίστ και ο Τζίκας σκόραρε από κοντά. Πέντε λεπτά πιο μετά, ο Μόσιος αστόχησε από καλή θέση. Η μεγάλη ευκαιρία της Αγίας Παρασκευής χάθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου όταν ο Κατσαγεωργίου έβγαλε καταπληκτική διαγώνια μεταβίβαση για τον Ρακή, ο οποίος αμαρκάριστος από πλάγια δεξιά, κοντά στην εστία, σούταρε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη, ο Σιώμος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ, ο Μόσιος με κεφαλιά στο 70’ έγραψε το 3-0 ύστερα από σέντρα του Τζίκα, ενώ ο Γκάμπας είχε κεφαλιά σε κενό τέρμα δίχως στόχο. Αναφορικά με τους φιλοξενούμενους, ο Κατσαγεωργίου σε δύο περιπτώσεις και ο Χατζημητροφάνης σε μία φάνηκαν απειλητικοί.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Κουσκουρίδας, Αναστασίου (73’ Γκάμπας), Ρακής (78’ Χρυσικός), Μοράλες, Γιαμαλής (33’ λ.τρ. Σιώμος), Μπακάλης (73’ Κουτσώνας), Θάνος, Τζίκας, Μόσιος, Σιγαλάκος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ξαφογιάννης (58’ Μπαλούλης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Μαστακούλης (70’ Μεγαγιάνης), Κατσαγεωργίου, Παπαδήμος (23’ Διαμαντόπουλος), Ρακής, Σιόβας, Μαρμαρινός (60’ Πάσα).

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Share

Πρόσφατα άρθρα

Φονικές καταιγίδες στην Αυστραλία: Μια γυναίκα νεκρή και 120.000 σπίτια χωρίς ρεύμα το βράδυ των Χριστουγέννων

Μια γυναίκα σκοτώθηκε στην ανατολική Αυστραλία, λόγω καταιγίδας το βράδυ των Χριστουγέννων ενώ περίπου 120.000…

26 Δεκεμβρίου 2023

Κλειστή σήμερα η εμπορική αγορά του Βόλου – Δείτε το ωράριο των καταστημάτων μέχρι την Πρωτοχρονιά

Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων σήμερα και η εμπορική αγορά του Βόλου, θα παραμείνει κλειστή. Σύμφωνα με…

26 Δεκεμβρίου 2023

Έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ του πρ. βουλευτή Θανάση Λιούπη

Εορταστικές ημέρες και κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν ευκαιρία να δημιουργήσουν ψεύτικο λογαριασμό στο facebook με τα…

26 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 26/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής:   NOVASPORTS PR. LEAGUE 14.30 Νιούκαστλ-Νότιγχαμ…

26 Δεκεμβρίου 2023

Αναδρομή στα Χριστουγεννιάτικα πρωτοσέλιδα των περασμένων ετών – Εσείς θυμάστε τι συνέβη στη Λάρισα την παραμονή του 2000;

Κάνοντας μια βόλτα στο αρχείο της Εφημερίδας Ελευθερία στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας, το…

26 Δεκεμβρίου 2023

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 24χρονο νεκρό – Το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τοιχίο

Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης (26/12) στην Επανομή…

26 Δεκεμβρίου 2023