Αθλητισμός

Σταντ για ενίσχυση του μπάσκετ σήμερα στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νίκης

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, προκειμένου να βγει η φετινή χρονιά στη National League 1. Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Κανούλης και η Διοικούσα Επιτροπή έχουν αναλάβει πρωτοβουλία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώην γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ θα βρίσκεται σήμερα έξω από το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Νίκης με τον ΠΑΟΚ Β’ και θα μαζεύει χρήματα για τις ανάγκες της. Για το θέμα αυτό έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook:

«Ξεκίνησε μια προσπάθεια απ΄ έξω για να ενισχυθεί το τμήμα μπάσκετ και να σωθεί η χρονιά. Ήδη σε δυο εβδομάδες άρχισε κόσμος να βοηθάει σε όλο αυτό δίνοντας από δέκα μέχρι και εκατό ευρώ.

Ό.τι μαζεύεται από λεφτά είναι για πληρωμές παικτών και για μετακινήσεις. Η ομάδα το Σάββατο τελείωσε τα παιχνίδια του πρώτου γύρου για το 2023. Χρειάζεται μεγαλύτερη συμμετοχή όμως, γιατί έτσι θα το πέτυχουμε να το σώσουμε όλοι μαζί. Μπορούμε γιατί έχουμε τον κόσμο να το κάνουμε.

Τα 10 ευρώ είναι για τους πιο πολλούς κάτι εύκολο. Και αυτά γίνονται μια φορά. Αυτά τα μπλοκ αποδείξεων θα παραδοθούν στην ομάδα στο τέλος, γιατί θα έχει μεγάλη αξία τι κάναμε όλοι μαζί και τι πετύχαμε με τα ονόματά μας μέσα.

Έρχονται Χριστούγεννα και ο προπονητής μαζί με τους παίκτες αξίζουν τη βοήθειά μας στην προσπάθεια που κάνουν.

Θα είμαι έξω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου τη Δευτέρα από νωρίς για όποιον θέλει να βοηθήσει το τμήμα και θα παραμείνω εκεί μέχρι να φύγει και ο τελευταίος Νικιώτης από το γήπεδο…».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Στον σημερινό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο σταντ έξω από το γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα βρίσκεται ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας μας Δημήτρης Κανούλης και στο οποίο ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης Βόλου θα μπορεί να συνεισφέρει προς την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ. Η Νίκη είναι ο κόσμος της».

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Γενική είσοδος 10 ευρώ στον αγώνα Νίκης-ΠΑΟΚ Β’

Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΠΑΕ Νίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’,…

11 Δεκεμβρίου 2023

Διαιτητής τοπικού ξάπλωσε και έκανε… τον νεκρό όταν οπαδός τον άρπαξε από το χέρι

Από πού να το πιάσεις το περιστατικό που έγινε στην αναμέτρηση ΓΑΣ Κοπανός - Φίλιππος…

11 Δεκεμβρίου 2023

Προθεσμία έλαβε ο 18χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Έφτασε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι είναι αυτός που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που…

11 Δεκεμβρίου 2023

3η Αγιολογική Διάλεξη στον Μητροπολιτικό μας Ναό – Όσιος Γεράσιμος Μικραγιαννανίτης

Συνεχίζονται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, οι Αγιολογικές διαλέξεις, που είναι αφιερωμένες της…

11 Δεκεμβρίου 2023

Η Άνω Μονή Παναγίας Ξενιάς υποδέχεται την Παναγία Ελαιοβρύτισσα από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου

  Η Άνω Ιερά Μονή Ξενιάς, μέσα στην λατρευτική περίοδο της προετοιμασίας για τη μητρόπολη…

11 Δεκεμβρίου 2023

Θερμή αέρια μάζα από την Αφρική φέρνει ανοιξιάτικο καιρό με 24άρια

Πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν πλέον αντίστροφα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.…

11 Δεκεμβρίου 2023