Τοπικά

Στα “χέρια” του δήμου Σκιάθου το κλειστό γήπεδο μπάσκετ

SKIAUOS

Με την υπογραφή του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου  παρελήφθη το έργο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ. Συγκεκριμένα πρόκειται για το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο « Βελτίωση και στέγαση του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του Δημοτικού σταδίου Σκιάθου».

Ο Δήμαρχος Σκιάθου τόνισε ότι πλέον με την ολοκλήρωση του έργου δημιουργείται ένας ασφαλής χώρος άθλησης για τους νέους της Σκιάθου και ότι το νέο αυτό γήπεδο θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γιαννίτσης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και ο κ. Νικόλαος Καφεστίδης μετέβησαν στο χώρο του γηπέδου, με τον Δήμαρχο να σημειώνει ότι θα υπάρξουν επιπλέον σημαντικές επεμβάσεις από το Δήμο στο εσωτερικό του γηπέδου αλλά και στον προαύλιο χώρο. Συγκεκριμένα, τόνισε την ανάγκη απόκτησης ενός συστήματος κλιματισμού, την απόκτηση ειδικού τάπητα που θα καλύπτει τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, τη δημιουργία αποθηκευτικού χώρου, την τοποθέτηση φωτισμού, αλλά και τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του γηπέδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το