Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ 2: Άμεσα λύση με την ΕΡΤ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην επιτροπή της Super League 2 και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ.

Στο ραντεβού ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που στηρίζει τις κινήσεις της SL2.

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο Οικονόμου άκουσε όσα είχε να του πει η επιτροπή της Super League 2 και η απάντηση που έδωσε είναι πως θα βοηθήσει από την πλευρά του για να βρεθεί άμεσα μια λύση στο τηλεοπτικό μέτωπο και ειδικά στο κομμάτι των εσόδων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα με τη διοργανώτρια να αναλύει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Γιάννη Οικονόμου, παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με την επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο, τους Αντιπροέδρους κ. Χαράλαμπο Σταμούλη και Αχιλλέα Μπίκα, τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Κηφισιά κ. Χρήστο Πρίτσα, της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ κ. Κωνσταντίνο Καραπαπά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη.

Ο κ. Οικονόμου, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις αναλυτικές θέσεις της Super League 2 σχετικά με την διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος με την ΕΡΤ και συμφώνησε ότι τα αιτήματα των ομάδων είναι λογικά.

Τόνισε, μάλιστα, ότι θα συζητηθεί άμεσα το θέμα με το εποπτευόμενο από τον ίδιο ΔΣ της ΕΡΤ, ώστε να εξευρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις ανάγκες του αναβαθμισμένου πρωταθλήματος της SL2, μετά την αναδιάρθρωση και τα αυστηρότατα κριτήριά της, αλλά και τα συμφέροντα της ΕΡΤ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, είχε καταλυτική συμμετοχή στη συζήτηση, επαυξάνοντας επί των δίκαιων αιτημάτων της Super League 2.
Η Super League 2, ευχαριστεί αμφότερους τους Υπουργούς για το ενδιαφέρον τους και αναμένει σύντομα τις εξελίξεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ένα αίσιο τέλος την προσπάθεια που καταβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το