Τοπικά

Σοκ στον Αλμυρό: Δολοφόνησαν γνωστό επιχειρηματία της πόλης – Ομολόγησε το έγκλημα πρώην υπάλληλός του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αλμυρού από τη δολοφονία ντόπιου επιχειρηματία  μέσα στο διαμέρισμα του σπιτιού του στο κέντρο της πόλης.

Ο Αριστείδης Κολοβός

Πρόκειται για τον 64χρονο Αριστείδη Κολοβό που βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του και οι πληροφορίες μιλούν για πυροβολισμό που δέχθηκε στον αριστερό ώμο. Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε επιχείρηση εμπορίας τρέιλερ, κοτσαδόρων και αξεσουάρ αυτοκινήτων έξω από τον Αλμυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ως πιθανότερη εκδοχή για τα κίνητρα της δολοφονίας θεωρείται η ληστεία.

Η πολυκατοικία όπου διέμενε ο 64χρονος Αριστείδης Κολοβός

Υπάλληλος του θύματος ο δράστης του φονικού

Συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του Αριστείδη Κολοβού ένας πρώην υπάλληλός του, 36χρονος ρωσοπόντιος ελληνικής υπηκοότητας, γεννημένος στο Ουζμπεκιστάν,  ο οποίος διαμένει στον Πλάτανο και εργαζόταν στην επιχείρηση του θανόντος. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε διαφορές με το θύμα, οικονομικής αλλά και προσωπικής φύσεως. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι διέπραξε ο ίδιος το έγκλημα, χωρίς συνεργό. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι εργάστηκε για έξι μήνες πριν ενάμιση χρόνο στην επιχείρηση του θύματος, αλλά δεν πληρωνόταν κανονικά και πως ήταν ανασφάλιστος.

Έκλεψε το αυτοκίνητο του θύματος για να διαφύγει 

Όπως αναφέρει το almyros.gr αίμα του δολοφονημένου δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο σώμα του, αλλά και στους διαδρόμους, ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε. Ο γιός του θύματος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στην οικία του, όπου και βρήκε το πτώμα του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου. Με αυτό προσπάθησε να διαφύγει ο δράστης. Πρόκειται για το αυτοκίνητο μάρκας Honda με το οποίο προσπάθησε να φύγει με κατεύθυνση τη Λάρισα. Στην προσπάθειά του όμως τράκαρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.  Αρχικά σταμάτησε έναν φορτηγατζή και ζήτησε να τον μεταφέρει.  Αυτός αρνήθηκε και ο 36χρονος δράστης συνέχισε με τα πόδια.  Φέρεται να σταμάτησε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο τον μετέφερε στον τόπο κατοικίας του στον Πλάτανο.

Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, προσήλθε στο σημείο και επιβεβαίωσε τον θάνατό του. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Από μαχαιριές ο θάνατος του 64χρονου

Ο θάνατος του άτυχου Αριστείδη Κολοβού επήλθε μετά από χτυπήματα με μαχαίρι στη θωρακική χώρα. Σε έρευνες στο σπίτι του  36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών. Επίσης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.400 ευρώ.  Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κλοπή.

Όπως ανέφερε και η ιατροδικαστής Λεοντάρη Ρουμπίνη που μίλησε στο protothema.gr ο θάνατος του επιχειρηματία, προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του με μαχαίρι. «Η νεκροτομή δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά αυτό που είδα σαν πρώτη εικόνα και μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος έχει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα από μαχαίρι. Πρόκειται για έγκλημα», δήλωσε.

Ο 64χρονος ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του σε διαμέρισμα που είχε αγοράσει κοντά στο Ειρηνοδικείο του Αλμυρού.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στον Αλμυρό.

Τι δήλωσε ο ξάδερφος του θύματος και η ιατροδικαστής: 

https://e-thessalia.gr/agrio-egklima-ston-almyro-iche-pantou-macheries-lei-syngenis-tou-atychou-epichirimatia/

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία

 

Εξιχνιάστηκε, άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα (28-12-2016) το πρωί στην οικία του στον Αλμυρό Μαγνησίας.
Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της κλοπής.
Ειδικότερα, χθες (27-12-2016) το βράδυ, ο 36χρονος μετέβη στην οικία του 64χρονου και με αιχμηρό αντικείμενο, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Επίσης, o 36χρονος αφαίρεσε το αυτοκίνητο του 64χρονου καθώς και χρηματικό ποσό.
Κατόπιν συντονισμένων αστυνομικών αναζητήσεων, ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και συνελήφθη.
Κατά την αυτοψία και τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, το χρηματικό ποσό των (4.400) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι 10 πιο περίεργοι νόμοι στον κόσμο που σίγουρα δεν ήξερες

Οι κοινωνίες για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται κανόνες ώστε οι άνθρωποι να ζουν σε αρμονία.…

24 Μαΐου 2024

To VMRO κατηγορεί την Ελλάδα ότι κλείνει την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ

Προκλητικός εμφανίστηκε, για ακόμη μια φορά, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος VMRO –DPMNE και μελλοντικός…

24 Μαΐου 2024

Συναγερμός με περιστατικό μηνιγγίτιδας στο Ηράκλειο – Στην εντατική μαθήτρια δημοτικού

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσηλεύεται κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού…

24 Μαΐου 2024

Κιλκίς: Ελεύθερος ο 58χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε επίδοξο ληστή – Προφυλακιστέος ο συνεργός του 45χρονου

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Κιλκίς, ο 54χρονος κτηνοτρόφος, ο…

24 Μαΐου 2024

Επίδομα παιδιού Α21: Σε ποιους κόβεται από 1η Ιουλίου

Η δόση για το επίδομα παιδιού Α21 του διμήνου Μάρτιος- Απρίλιος πλησιάζει με πληρωμές στους…

24 Μαΐου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Χωρίς δημόσιες εμφανίσεις για όλο το 2024

Εκτός δημοσίων εμφανίσεων θα παραμείνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς συνεχίζει τη χημειοθεραπεία για καρκίνο, όπως…

24 Μαΐου 2024