Αθλητισμός

Σήμερα τα… αποκαλυπτήρια – Ο Βόλος παρουσιάζει τα μεταγραφικά αποκτήματα και τις νέες φανέλες

Εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας και τα μεταγραφικά αποκτήματα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή από την ΠΑΕ Βόλος.
Συγκεκριμένα, στις 9 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου «Ξενία» θα
γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας και η παρουσίαση των 12 ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, μέχρι τώρα, στη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι Τάσος Κρητικός, Σιμόν Λουντεβάλ, Ντάαν Ριένστρα, Μπόρις Κλέιμαν, Γιάννης Κιάκος, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Ροντρίγκο Κολόμπο, Συμεών Παπαδόπουλος, Τάσος Δουβίκας, Σωτήρης Νίνης, Σαλβαδόρ Σάντσες και Σέρτζιο Τέκιο.
Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων, λόγω κορωνοϊού, στη σημερινή εκδήλωση θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους προσκεκλημένους της ΠΑΕ.
Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σημερινή εκδήλωση από το Volos TV.

Στο μεταξύ, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ άρχισε. Στις 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η σέντρα, με τους συλλόγους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους και τους προπονητές να μοντάρουν τις ομάδες τους.
Ο Βόλος κλείνει σιγά-σιγά το ρόστερ, με τον Σέρτζιο Τέκιο να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», με τον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ. Ο έμπειρος αμυντικός ενσωματώθηκε ήδη με την ομάδα και άμεσα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Βόλο, με την εμπειρία του, καθώς είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» από το ισπανικό πρωτάθλημα. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην Ισπανία αγωνίστηκε στην Έλτσε, η οποία πρωταγωνίστησε στην Σεκούντα Ντιβιζιόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Αναμένεται σίγουρα μία ακόμη μεταγραφή επιθετικού, όπως έχουμε τονίσει, με τον Χουάν Χοσέ Περέα να βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας. Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπως γράψαμε και χθες, συμφώνησε με τη διοίκηση του Βόλου, με τον Παναθηναϊκό να δίνει τη συγκατάθεσή του, στο να προχωρήσει η μεταγραφή.
Παραμένει άγνωστο ακόμη, αν θα παραχωρηθεί ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διατηρούν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του Περέα, κοντά στο 50%.

Υπάρχει περίπτωση ο Περέα να δοθεί στον Βόλο, ως δανεικός, αφού πρώτα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
Στο μεταξύ, στο προχθεσινό φιλικό που έδωσαν οι «κυανέρυθροι» με τη Λαμία (ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας), με τον Βόλο αγωνίστηκε και ο 20χρονος αμυντικός μέσος, Σεραφείμ Μανιώτης. Έχει καταγωγή από τη Λαμία και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Πέρυσι είχε δοθεί, ως δανεικός, στη Βέροια (έπαιξε σε πέντε ματς στη Φούτμπολ Λιγκ) και ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο. Εφόσον, βέβαια, ο Σάκης Τσιώλης ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Τσιώλης: Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο
Ο Βόλος ηττήθηκε προχθές Τετάρτη με 2-0 από τη Λαμία εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι, με τους «κυανέρυθρους» να δέχονται και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαν δοκάρι με τον Μπαρτόλο και χαμένο πέναλτι με τον Γέντρισεκ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο προπονητής του Βόλου, Σάκης Τσιώλης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο φιλικό με τη Λαμία τονίζοντας σχετικά: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ενδιαφέρον, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία, εμείς οι προπονητές, να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ και ο Βόλος θα μπορούσε να είχε σημειώσει κάποιο γκολ, καθώς είχαμε δοκάρι και χαμένο πέναλτι. Κρατάμε την καλή εικόνα που είχαμε και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας».
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» είναι την Κυριακή με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ομάδα της Πάτρας, ως γνωστόν, πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά.
Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει αρκετούς αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Τέλος, όσον αφορά τα τηλεοπτικά, το θέμα αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για την ΠΑΕ Βόλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Nova έχει καταλήξει σε συμφωνία με τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο και μέχρι τις 31 Αυγούστου θα ανακοινωθεί η συνεργασία τους.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στο “Κιούπι” αντιμετωπίζει την Ακρόπολη ο Ολυμπιακός

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00…

10 Δεκεμβρίου 2023

Μνήμη Αντώνη Κουτσελίνη

  Του Δημήτρη Σιάτρα Πριν από τρία χρόνια έφυγε από κοντά μας ένας λαμπρός άνθρωπος,…

10 Δεκεμβρίου 2023

Το σημερινό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΘ είναι το ακόλουθο:   Α’ κατηγορία Γηπ. Ν.…

10 Δεκεμβρίου 2023

Η Κατερίνα Μπαλντούμη στη “Θ”: «Οι νεκροί μιλούν, αρκεί να ξέρεις τη γλώσσα τους»

«Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα. Σε όλα τα περιστατικά η αυτοψία είναι το 80%» δηλώνει…

10 Δεκεμβρίου 2023

Εργασία για νοσηλευτές, αλλά εκτός ΕΣΥ

  Μπορεί να μην μένουν άνεργοι, ωστόσο δεν επιλέγουν τα νοσοκομεία, λόγω των δύσκολων συνθηκών…

10 Δεκεμβρίου 2023

Φόρος τιμής στον διαπρεπή καθηγητή Ιατρικής Αντώνη Κουτσελίνη

  Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον κορυφαίο Βολιώτη π. αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, ομότιμου καθηγητή…

10 Δεκεμβρίου 2023