Κατηγορίες: Τοπικά

Συλλήψεις 15 ατόμων σε όλη τη Θεσσαλία για παράνομο “τζόγο”

Συνολικά δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, το παράνομο τυχερό παιχνίδι «ΠΟΚΑ».

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα και συγκεκριμένα ο 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος και επτά παίκτες, ηλικίας από 47 έως 61 ετών, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 40 χαρτιά τράπουλας, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 544 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, όπου παιζόταν, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, επίσης «ΠΟΚΑ».

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα και συγκεκριμένα ο 45χρονος προσωρινά υπεύθυνος και τέσσερις παίκτες, ηλικίας από 32 έως 55 ετών, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 72 τράπουλες, δύο ζεύγη ζαριών, 449 μάρκες, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Στην τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή παράνομο τυχερό παιχνίδι, τύπου «φρουτάκια».

Συνελήφθησαν, ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 69χρονος ημεδαπός που συμμετείχε ως παίκτης στο παράνομο παίγνιο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα μηχάνημα, μέσω του οποίου διεξαγόταν το τυχερό παιχνίδι τύπου «τρίλιζα», καθώς και μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ επισημαίνεται ότι παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χριστούγεννα 2023 – meteo: Ποια είναι η πιο «λευκή» χρονιά από το 1991 για τη χώρα, πόσο χιόνι και πού θα πέσει φέτος

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι συνυφασμένη με χιονισμένα τοπία σε χώρες βορειότερου γεωγραφικού πλάτους από…

22 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα» λέει ο ένας από τους τραυματίες Κρητικούς

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ένας εκ των Κρητικών που τραυματιστήκε από τους πυροβολισμούς στο…

22 Δεκεμβρίου 2023

Δικηγόρος οικογένειας Κατσούρη : «Ξαφνικά οι Κροάτες έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίστηκαν»

Οι 105 Κροάτες που είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη «ξαφνικά…

22 Δεκεμβρίου 2023

Μακελειό στην Πράγα: Όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του δράστη συνδέεται με τη δολοφονία πατέρα και κόρης την περασμένη εβδομάδα

Όπλο που βρέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε ο μακελάρης της Πράγας ο οποίος επιτέθηκε στο…

22 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη του “Ιππόκαμπου” στο 5ο και 11ο δημοτικά σχολεία Ν.Ιωνίας

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη Εθνικής και Παγκόσμια Ημέρας των ΑμεΑ αντιπροσωπεία του Σωματείου Κινητικά…

22 Δεκεμβρίου 2023

Εξιχνιάστηκαν 27 κλοπές στη Λάρισα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της…

22 Δεκεμβρίου 2023