Τοπικά

«Σφίγγα» ο φονιάς της Νέας Αγχιάλου – «Θόλωσε» όταν το θύμα τού είπε ότι η σύζυγός του θα του πάρει τα παιδιά

«Σκληρός» εμφανίζεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 41χρονος φονιάς της Ν. Αγχιάλου, αλβανικής υπηκοότητας, που είναι «σφίγγα», δηλαδή δεν λέει πολλά για την αποτρόπαια πράξη του, με συνέπεια η απολογία του να είναι ελάχιστες μόνον σειρές.

Ο φονιάς οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα (άρθρο 299) και κατόπιν παρουσιάστηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα. Παράλληλα συνεχίζεται η κράτησή του.

Το φονικό όπλο, ένας σουγιάς που ανοίγει αυτόματα, δεν έχει βρεθεί ακόμη από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο φονιάς φέρεται να τον πέταξε στην καρότσα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου, μετά το φονικό και πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς στους δρόμους της Ν. Αγχιάλου.

Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, φίλος ή συγγενής του φονιά, φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι πήγε να τους χωρίσει, αλλά ο 41χρονος είχε μέσα στην μπουνιά τον σουγιά, με τον οποίο και τραυμάτισε θανάσιμα στη θωρακική χώρα και στην περιοχή της καρδιάς τον 38χρονο συμπατριώτη του Κόραλ Αλμπέρτο.

Όπως φέρεται να δήλωσε στην απολογία του ο 41χρονος, έπιναν από το πρωί προχθές τσίπουρο στο ημιυπόγειο του δράστη, στην οδό Χρ. Ευλογημένου, στη Ν. Αγχίαλο, όταν κάποια στιγμή και πάνω στην κουβέντα, τα «αίματα άναψαν». Αφορμή τα όσα φέρεται να είπε το θύμα προς τον δράστη, ότι η σύζυγός του θα του έπαιρνε τα παιδιά, επειδή είναι βίαιος. Τότε ο 41χρονος φέρεται να θόλωσε και έγινε το κακό. Ο αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να ήταν αυτός που μετέφερε το θύμα με το κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο, για να παραληφθεί καθ’ οδόν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά να ξεψυχήσει πριν φθάσει στο Αχιλλοπούλειο.

Εφόσον ο 41χρονος καταδικαστεί, τότε με τον νέο Ποινικό Κώδικα κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης από 10 χρόνια μέχρι ισόβια, χωρίς ελαφρυντικά.

Το φονικό φέρεται να έγινε προχθές στις 4 περίπου το απόγευμα, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας του 41χρονου και της συζύγου του… Ο

θύτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τραβήξει μαχαίρι σε καβγά και στο παρελθόν με ομοεθνή του, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης. Φέρεται να έπινε συχνά και να είναι μεθυσμένος, ενώ φέρεται να χτυπούσε συχνά και τη σύζυγό του.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τετάρτης 20/3

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: COSMOTE SPORT 4 19.30 ΑΕΚ-Προμηθέας -Ζ-…

20 Μαρτίου 2024

Ακριβά μου λαχανικά και φρούτα: Πάνω από 150% οι αυξήσεις στις λαϊκές αγορές

Στα ύψη έχουν φτάσει οι τιμές των οπωροκηπευτικών στις λαϊκές αγορές. Μέσα σε έναν χρόνο,…

20 Μαρτίου 2024

Δέκα τόμοι για το 1821 σε κάθε Γυμνάσιο-Λύκειο

  Τους δέκα τόμους των πρακτικών, των αντιστοίχων δέκα διεθνών επιστημονικών συνεδρίων για τη μελέτη…

20 Μαρτίου 2024

Βουλή: Στην Ολομέλεια σήμερα το πόρισμα της εξεταστικής για τα Τέμπη

Στην ολομέλεια της Βουλής, συζητείται σήμερα, το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για «τη διερεύνηση του…

20 Μαρτίου 2024

Στη Δημοτική Επιτροπή Βόλου η προέγκριση δαπανών τελετών

  Στην προέγκριση δαπανών εκδηλώσεων –τελετών που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Μαρτίου…

20 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για το πτώμα στο λιμάνι του Βόλου

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο site του υπουργείιου Ναυτιλίας για το πτώμα που εντοπίστηκε στο…

20 Μαρτίου 2024