Τοπικά

Σε βαθμό κακουργήματος παραπέμπονται οι δύο άνδρες που έκρυβαν 130 δόσεις ηρωίνης στο σπίτι τους

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες ο 33χρονος και ο 28χρονος που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν. Οι δύο άνδρες, που παραπέμπονται για αγορά και συγκατοχή ηρωίνης σε βαθμό κακουργήματος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.
Oι δύο άνδρες ηλικίας 33 και 28 ετών εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και, σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του δεύτερου ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,66 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένουν οι δύο άνδρες στη Νέα Ιωνία, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και αστυνομικού σκύλου.
Εκεί βρέθηκαν 14 συσκευασίες νάιλον με ηρωίνη συνολικού βάρους 11,27 γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης 1,46γρ., μία λεπίδα που τη χρησιμοποιούσαν για τον διαχωρισμό των ναρκωτικών σε δόσεις, δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, μία πλαστική σακούλα που την είχαν κόψει σε κομμάτια, το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε αντιστοιχεί σε περίπου 130 δόσεις ηρωίνης.

Οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι είναι χρήστες ναρκωτικών και πως η ποσότητα της ηρωίνης που κατασχέθηκε προοριζόταν για προσωπική τους χρήση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το