Αθλητισμός

Σε ρυθμό ρελαντί ο Ολυμπιακός Β. 6-0 τον Ανθ. Γαζή για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

O Ολυμπιακός Βόλου πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας σήμερα το βράδυ με 6-0 του Άνθιμου Γαζή στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες και όπως είναι φυσικό ο αγώνας ήταν άνισος. Ωστόσο, η ομάδα του Άθιμου Γαζή κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια, έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση, απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν πολύ γρήγορα στο 0-1 . Σκόρερ ο Λάμπος με κεφαλιά στο 2ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου. Με την συμπλήρωση 10 λεπτών στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Κατσαγεωργίου από τα αριστερά επιχείρησε τη σέντρα και ο Καρατσόλης από κοντά με πλασέ έγραψε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού και πέτυχε τρίτο γκολ στο 25’. Σκόρερ ο Ηλίας Σταμπουλής, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3, ύστερα από σέντρα του Κατσαγεωργίου. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 35′ έγινε το 0-4. Ο Καρατσόλης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Κατσαγεωργίου με σουτ σκόραρε. Αυτό ήταν και το σκορ το πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να υπερέχει και να είναι διαρκώς στην επίθεση, ωστόσο, δεν είχε πολλές τελικές προσπάθειες, σημειώνοντας πάντως άλλα δύο γκολ. Στο 61’ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 0-5, όταν ο Παπαδήμος από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Κατσαγεωργίου με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Δεληστάθη και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Με τη λήξη του αγώνα ο Φώτης Καρατσόλης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Δεληζήση.

Ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα αντιμετωπίσει την ΑΠΟΒ.

Διαιτητής: Τσίντζας (ΕΠΣΘ)
Βοηθοί: Αγγελόπουλος, Μπέλλου (ΕΠΣΘ)
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Καλόγηρος (46’ Δεληστάθης), Γκέκας (59’ Κουλάκογλου), Χασιώτης, Νικολός, Κωστάκης (77’ Αγόρος), Λάιος, Καραγιαννόπουλος, Κοσμίδης, Κίτσας, Αναστασίου (84’ Ιωαννίδης), Μουστάκας (46’ Παπαδόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βρονταράς, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος (46’ Κυρίτσης), Σιουμουρέκης, Καμπέρης (46’ Παπαδήμος), Αναστασίου (70’ Διαμαντόπουλος), Γιαρλέλης (78’ Νικολούλης), Κατσαγεωργίου (70’ Ντινιωτάκης), Καρατσόλης, Σταμπουλής

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δραματική προειδοποίηση ΠΟΥ για τη Γάζα: «Περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν από ασθένειες παρά από τους βομβαρδισμούς»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος περισσότεροι άνθρωποι να πεθάνουν από ασθένειες παρά…

28 Νοεμβρίου 2023

Καταργείται το «ακαταδίωκτο» των τραπεζιτών – Νέος Ποινικός Κώδικας, αυστηρότερες ποινές

Σε δύο βασικούς άξονες, τον περιορισμό της μικρομεσαίας εγκληματικότητας με ταυτόχρονη καταπολέμηση της ατιμωρησίας και…

28 Νοεμβρίου 2023

Ναυάγιο στη Λέσβο: Το μυστήριο με το φορτίο του «Raptor» που βυθίστηκε – Το σενάριο με το λαθρεμπόριο όπλων

Τα μυστικά που πήρε μαζί του στον βυθό της θάλασσας το φορτηγό πλοίο Raptor που…

28 Νοεμβρίου 2023

Μαγική η φωταγώγηση του Βόλου για τα Χριστούγεννα – Δείτε φωτογραφίες

Μία ιδιαίτερη βραδιά σήμερα το βράδυ για τον πολύπαθο Βόλο, που μετά τις δύο μεγάλες…

28 Νοεμβρίου 2023

Γαλλία: Βάζει «φρένο» στο κάπνισμα αυξάνοντας την τιμή ενός πακέτου στα 12 ευρώ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάζουν τα επόμενα χρόνια οι Γάλλοι καπνιστές, που θα…

28 Νοεμβρίου 2023

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για τα «κόκκινα» δάνεια – «Ναι» από ΝΔ, καταψήφισαν τα κόμματα

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής του, από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το νομοσχέδιο…

28 Νοεμβρίου 2023