Τοπικά

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του άτυχου κοριτσιού χθες στο Αλιβέρι – προκαταρκτική από την Εισαγγελία

«Φως» στις συνθήκες τραυματισμού της 14χρονης από το Αλιβέρι, θα επιχειρήσει να δώσει η προκαταρκτική έρευνα που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός της έρευνας είναι να διερευνηθούν περαιτέρω οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε το άτυχο κορίτσι να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο και να εξεταστεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της, που τελικά οδήγησε στην απώλεια της ζωής της. 

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν από την Αστυνομία να καταθέσουν οι γονείς της και οι γιατροί που την εξέτασαν στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείο του Βόλου. 

Τονίζεται ότι το άτυχο παιδί ζούσε στον οικισμό Αλιβερίου με τη μητέρα του, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδελφάκι του, που απέκτησε η μητέρα με τον νέο της σύζυγο.

Το δυστύχημα είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου τα ξημερώματα, όταν το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν τη 14χρονη στο Νοσοκομείο με αγροτικό αυτοκίνητο.

Στο ΤΕΠ του «Αχιλλοπούλειου» είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο, έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πώς προκλήθηκαν.

 

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία 

Θρήνος, σπαραγμός και ανείπωτη θλίψη χθες το πρωί στον ναό του Αγ. Σπυρίδωνα όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 14χρονης από το Αλιβέρι η οποία άφησε την τελευταία της πνοή προχθές στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης μετά από «μάχη» έξι μηνών για να κρατηθεί στη ζωή.

Το άτυχο κορίτσι που ήταν ντυμένο νύφη βρισκόταν μέσα σε λευκό φέρετρο και στην τελευταία του κατοικία το συνόδευσαν δεκάδες κάτοικοι του οικισμού σε κλίμα οδύνης.

Ανάλογες σκηνές εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον οικισμό Αλιβερίου, όπου έφτασε η σορός και ο χώρος που πέρασε θύμιζε γάμο, καθώς υπήρχε χαλί, ανθοδέσμες κατά μήκος της διαδρομής και λευκά στέγαστρα που χρησιμοποιούνται σε ανάλογα Μυστήρια.

Η μουσική έπαιζε σαν να γινόταν γάμος και μάλιστα ακούστηκαν πυροβολισμοί στον αέρα.

Share
Ετικέτες: Αλιβέρι

Πρόσφατα άρθρα

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας: 37χρονος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών

Μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης. Σύμφωνα με…

27 Μαΐου 2024

Συνελήφθη νεαρός με χασίς στον Βόλο

Συνελήφθη, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας…

27 Μαΐου 2024

Πανελλήνιες 2024: Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα (27/5), οι απολυτήριες -ενδοσχολικές- εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες της…

27 Μαΐου 2024

Ανδρέας Ζαμπούκας: Ελεύθερα πεζοδρόμια για τα ΑμεΑ!

Στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα βρέθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Ζαμπούκας.…

27 Μαΐου 2024

Συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Επιτέθηκαν σε υπάλληλο που πήγε να τους χωρίσει

Νέο βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αναίτια επίθεση Όπως…

27 Μαΐου 2024

Ηράκλειο- Βόλος σε απευθείας σύνδεση με την αεροπορική σύνδεση της Sky Express – Πρόσκληση του Δήμου Βόλου στους Κρητικούς, να ταξιδέψουν στον Bόλο και το Πήλιο

Ο Δήμος Βόλου και η Αντιδημαρχία Τουρισμού διοργάνωσαν στο Ηράκλειο εκδήλωση με αφορμή την έναρξη…

27 Μαΐου 2024