Αθλητισμός

Σε ανοδική πορεία ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας – Κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες

Με αρκετές διακρίσεις έκλεισε ο τελευταίος μήνας του χρόνου για τον Αθλητικό Σύλλογο Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας Βόλου, προπονητής του οποίου είναι ο Ιωάννης Σταματίου.
Αναλυτικότερα, έλαβε μέρος στις 10 Δεκεμβρίου στο πρωτάθλημα 8th Hereya Trophy το οποίο διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές υψηλού επιπέδου από Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ , Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία Σερβία. Μεταξύ αυτών και επτά αθλητές του Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας που κατέκτησαν πέντε μετάλλια εκ των οποίων δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Αντωνίου Δ. και Τσιρανίδης Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές είναι νέοι στον αγωνιστικό χώρο και παρόλα αυτά στάθηκαν επάξια. Ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Πασιούδης Θ. ύστερα από τρεις αρκετά δύσκολους αγώνες στους άντρες, ενώ τα δύο χάλκινα κατέκτησαν οι Ιμπραχίμι Ν. και Αντωνίου Δ. Επίσης αγωνίστηκαν οι αθλητές Γκάγκας Α., Καζεράκης Γ. και Μαλαχιάς Δ. κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση.

Τα μετάλλια όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Το επόμενο Σαββατοκύριακο έγινε στον Πολύγυρο το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα για την συγκρότηση των κλιμακίων για το έτος 2018 όπου συμμετείχαν οι αθλητές Ευσταθίου Ε., Καζεράκης Γ. οι οποίοι κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και ο αθλητής Σέρινυι Α. ο οποίος στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος και οι μικροί αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε μια εξαιρετική διοργάνωση στην Λάρισα όπου και πήραν το βάπτισμα του πυρός στο αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή Ιωάννη Σταματίου και τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και εύχεται σε όλους ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις το 2018 θα ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου κανονικά για όλα τα τμήματα. Επίσης, οι εγγραφές συνεχίζονται όλο τον χρόνο στη διεύθυνση Μιαούλη 50 (τηλ. 2421068234).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ώρα της Γης 2024: Πότε και γιατί σβήνουμε τα φώτα

Σήμερα, 23 Μαρτίου 2024, από τις 20.30 έως τις 21.30 σβήνουμε όλοι τα φώτα. Η…

23 Μαρτίου 2024

25η Μαρτίου: Ύψωσαν μια τεράστια ελληνική σημαία ενόψει της εθνικής επετείου

Μια τεράστια ελληνική σημαία ύψωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, προπαραμονή της Εθνικής Επετείου της 25ης…

23 Μαρτίου 2024

Νέα γαστρονομική διάκριση για την Ελλάδα: Η μπουγάτσα στην Τρίτη θέση παγκοσμίως στα αγαπημένα πρωινά

Η αγαπημένη μπουγάτσα έχει κερδίσει τις καρδιές και τα στομάχια καθώς ψηφίστηκε ως τρίτο πιο…

23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: Ο ISIS δημοσιοποίησε εικόνα των δραστών

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω μιας ανάρτησης σε ένα από τα δίκτυά της…

23 Μαρτίου 2024

Σε Σώμα συγκροτήθηκαν τα Πειθαρχικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Σε Σώμα συγκροτήθηκαν τα Πειθαρχικά Συμβούλια (Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο) της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας…

23 Μαρτίου 2024

Δωρεά 87 αφυγραντήρων σε πλημμυροπαθείς της επαρχίας Φαρσάλων

Ξεκίνησε σήμερα από την Τοπική Κοινότητα Μ. Ευυδρίου του Δήμου Φαρσάλων και ολοκληρώθηκε, η διανομή…

23 Μαρτίου 2024