Αθλητισμός

Σε… αναμμένα κάρβουνα ο Ολυμπιακός Βόλου

«Δεμένα» είναι τα χέρια των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς η κατηγορία παραμένει σε αναστολή και το χειρότερο, δεν πάρθηκε καμία απόφαση για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις ομαδικές προπονήσεις.
Οι ομάδες κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα και η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει προκαλέσει αγανάκτηση, τη στιγμή που ούτε την περασμένη Παρασκευή δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η οποία δεν ασχολήθηκε καν με το αίτημα της Ένωσης να επαναρχίσουν, σε πρώτη φάση, οι ομαδικές προπονήσεις για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση στάθηκε στο πότε θα ανοίξει η συζήτηση για την επιστροφή, αλλά και στο κριτήριο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
«Tην επόμενη Παρασκευή (σ.σ. 29 Ιανουαρίου) στην επιτροπή θα ανοίξει η συζήτηση για τις αθλητικές δραστηριότητες πάντα με το βλέμμα στραμμένο στα επιδημιολογικά στοιχεία των ημερών αυτών» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Από την πλευρά του ο ΠΣΑΠ συνεχίζει να κάνει το δικό του αγώνα, με στόχο να πιεστούν οι αρμόδιοι φορείς και να δώσουν λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τη Φούτμπολ Λιγκ.
Έστειλε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, επιστολή τονίζοντας πως με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται στον αθλητισμό, εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές της Φούτμπολ Λγικ και όχι μόνο, βιώνουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Βλέπουν τους συναδέλφους τους να εργάζονται κανονικά (και σωστά) ενώ οι ίδιοι δυστυχώς όχι, παρότι τηρείτε από’ όλους το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο.
Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης, από την συνεχόμενη κοροϊδία που εισπράττουν από την κυβέρνηση. «Το αίτημά μας για να μας επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις συνεχώς μεταφέρετε από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Η Παρασκευή γίνεται Τρίτη, η Τρίτη Πέμπτη, η Πέμπτη Παρασκευή και πάλι από την αρχή. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν καταλαβαίνετε την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός μας, καθώς σας την έχουμε θίξει επανειλημμένα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν καταλαβαίνετε πως εμείς στην πραγματικότητα δεν σας ζητάμε να λειτουργήσουμε τώρα, αλλά να μας δοθεί το δικαίωμα να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε ένα μήνα μετά. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν αναγνωρίζετε ότι παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας, σταματήστε λοιπόν να παίζετε με αυτές», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Μάλιστα, ο ΠΣΑΠ, με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook αναφέρει τα εξής: «Παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο, όχι οι ζωές μας. Η Φούτμπολ Λιγκ παραμένει για 317 ημέρες χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις… Δώστε λύση τώρα»

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συναγερμός στην Ευρώπη για την αφρικανική σκόνη – 180.000 τόνοι άμμου κάλυψαν τον ουρανό της Ελβετίας – Δείτε φωτογραφίες

Μια τεράστια ποσότητα άμμου από τη Σαχάρα έχει καλύψει τον ελβετικό ουρανό από την Παρασκευή,…

30 Μαρτίου 2024

AT&T: Μαζική διαρροή δεδομένων πελατών – Επηρεάστηκαν 73 εκατ. χρήστες

Η AT&T προχώρησε σε αλλαγή κωδικών πρόσβασης λογαριασμών για εκατομμύρια πελάτες της αυτή την εβδομάδα,…

30 Μαρτίου 2024

Λύγισε στη δεύτερη παράταση από τον Εθνικό Π. η Νίκη με 92-97

Μόνο αδιάφορο δεν ήταν το παιχνίδι μεταξύ Νίκη και Εθνικού στο Κλειστό Ν. Ιωνίας για…

30 Μαρτίου 2024

Θέμα στον Guardian το σχέδιο για υποχρεωτική ποσόστωση ελληνικής μουσικής

Θέμα στο βρετανικό Guardian έγινε το σχέδιο της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για υποχρεωτική εκτέλεση…

30 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Τη Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά – Πότε θα ξέρουμε τις τελικές ποινές

Τη Δευτέρα θα αποφασίσει το δικαστήριο αν θα αναγνωριστούν ελαφρυντικά στους 19 καταδικασθέντες για την…

30 Μαρτίου 2024

Δυτική Όχθη: Νεκρός ένας 13χρονος Παλαιστίνιος σε επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων

'Ενας 13χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί κι ένα άλλο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά σε…

30 Μαρτίου 2024