Τοπικά

Με Σάκη Ρουβά και βεγγαλικά η έναρξη των γιορτών στο Βόλο – Φαντασμαγορική γιορτή στη παραλία (photos + video)

Χιλιάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους το απόγευμα της Πέμπτης, για να παρακολουθήσουν από κοντά τη φωταγώγηση της πόλης από τον Σάκη Ρουβά.
Παρά το τσουχτερό κρύο, άνθρωποι κάθε ηλικίας είχαν στηθεί στην παραλία από πολύ νωρίς για να καταφέρουν να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Ο Αγιος Βασίλης και τα δώρα…
Την ώρα που ο κόσμος παρακολουθούσε επί σκηνής το μουσικό σύνολο Voices and Voices, τα 100 παιδιά – μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας, ένας Άγιος Βασίλης άρχισε να κατεβαίνει από την οροφή του κτιρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όλοι πήραν στα χέρια τα κινητά και άρχισαν να απαθανατίζουν τη στιγμή, καθώς νόμιζαν ότι ο Άγιος Βασίλης ήταν ο Σάκης Ρουβάς μεταμφιεσμένος. Προς έκπληξη όλων, ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε με σχοινί από το πανεπιστήμιο και με ειδικό μηχανισμό έφτασε μπροστά από τη σκηνή όπου μοίρασε δώρα στα παιδιά των πρώτων σειρών. Ο Σάκης Ρουχάς όμως ερχόταν από αλλού…

Ήρθε δια θαλάσσης
Τα φώτα στράφηκαν προς τη θάλασσα, απ’ όπου έφθασε με πλοίο ο Σάκης Ρουβάς. Διασχίζοντας το πλήθος κόσμου κατάφερε να φτάσει στη σκηνή και όταν χαιρέτησε τον κόσμο ο ουρανός έλαμψε από τα πυροτεχνήματα που διήρκεσαν περίπου 15 λεπτά. Ενθουσιασμένος ο καλλιτέχνης δήλωσε στον κόσμο ότι θα έρθει ξανά στον Βόλο. Ακολούθησε η φωταγώγηση της Αργούς που βρισκόταν πίσω από τη σκηνή και μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του τραγουδιστή.

Περίπατος μέχρι το χριστουγεννιάτικο χωριό
Στη συνέχεια, ακολούθησε περίπατος των Βολιωτών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατεύθυνση το χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ εκατοντάδες ήταν αυτοί που περπάτησαν κάτω από τον μπλε «ουρανό» στην οδό Δημητριάδος για να φωτογραφηθούν με την παρέα τους. Κορίτσια που είχαν ντυθεί Αγιοβασιλίτσες βρίσκονταν πάνω στις άμαξες και πετούσαν σοκολατάκια στους περαστικούς. Την ίδια διαδρομή ακολούθησε και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έφτασε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, ενώ σε σκηνή που είχε στηθεί τραγούδησε ξανά για το κοινό του. Σε κάθε του βήμα τον ακολουθούσαν νεαρά κορίτσια που ούρλιαζαν για να τον αγγίξουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ρεκόρ

Νέο ρεκόρ κατέγραψαν οι τιμές του χρυσού με τις τιμές spot να αγγίζουν τα 2.100…

6 Δεκεμβρίου 2023

Χριστούγεννα στην Αγριά – Το Σάββατο η φωταγώγηση

Η "καρδιά" της Μαγνησίας χτυπάει στην Αγριά για την τελετή έναρξης και τη φωταγώγηση, το…

6 Δεκεμβρίου 2023

Ερώτηση Β. Μεταξά και βουλευτών του ΚΚΕ για τη στήριξη των μελισσοκόμων

Να αρθούν τα εμπόδια στην άσκηση της μελισσοκομικής δραστηριότητας και να ληφθούν μέτρα για τη…

6 Δεκεμβρίου 2023

Παραπίσω…

Νέα τροπολογία δίνει νέα παράταση έως 30 Ιουνίου 2024 για την κατάθεση δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης…

6 Δεκεμβρίου 2023

Απόψεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η διαβούλευση για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Αλμυρού. Η…

6 Δεκεμβρίου 2023

Φορτσάρει

Τρέχει και δεν φτάνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ώστε προτού συμπληρωθεί η πενταετία, που…

6 Δεκεμβρίου 2023