Τοπικά

Σ. Μπαρτζιώκα: Κορυφαίας σημασίας έργο η εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στο λιμάνι

K

Εγκάρδια υποδοχή επιφυλάσσουν στην υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σούλα Μπαρτζιώκα εκπρόσωποι φορέων και πολίτες με τους οποίους έχει καθημερινές επαφές, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος.
Στις σημερινές συναντήσεις, η μια εκ των οποίων περιελάμβανε την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στον τουρισμό και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την ίδια κατά τη θητείας της στην προεδρία της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου, προκειμένου να αποτελέσει ο Βόλος σημείο αναφοράς στον τουρισμό κρουαζιέρας. Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Μπαρτζιώκα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανάδειξη αναδόχου του έργου εγκατάστασης και λειτουργίας Ολοκληρωμένου Συστήματος Ασφάλειας στο λιμάνι του Βόλου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κώδικα ISPS, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Πρόκειται, όπως είπε, για ένα έργο κορυφαίας σημασίας για το λιμάνι του Βόλου, που το θωρακίζει και το καθιστά ασφαλές, ανταγωνιστικό και φιλικό στους επισκέπτες, τους εργαζομένους και την τοπική κοινωνία. «Με το έργο αυτό, το λιμάνι του Βόλου αναβαθμίζεται συνολικά, καθώς θα συμβάλει τόσο στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας, όσο στην ασφάλεια των πλοίων, την εξυπηρέτηση των τουριστών, αλλά και την καλύτερη διακίνηση των εμπορευμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την κ. Κολυνδρίνη, με τη συμμετοχή και των άλλων υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, έγινε επίσης συζήτηση για τα εκκρεμή έργα στη Μαγνησία, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου, με στόχο την αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων. Επιπλέον, εξετάστηκαν τα έργα της Κάρλας, τα οποία ξεκίνησαν και υλοποιήθηκαν επί των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, και τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει απεμπλοκή των όποιων καθυστερήσεων παρατηρούνται.

Τα ζητήματα της ανεργίας και των εργασιακών σχέσεων, κυριάρχησαν στη συζήτηση με τις διοικήσεις του ΕΚΒ και της ΑΔΕΔΥ αλλά και στο ΙΚΑ. Το κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των συνδικαλιστών, ενώ ζητήθηκε η επανάκτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, στο πλαίσιο μιας γενικότερης στρατηγικής υποστήριξης των χαμηλότερα οικονομικά τάξεων. Τέλος στη ΔΟΥ Βόλου οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα από τον Διευθυντή κ. Τσαμπρινό Χρήστο που έδωσε ιδιαίτερη έμφαση για τη λύση του ζητήματος των υπαλλήλων που μετακινούνται στο ΓΕΦ Σκιάθου με δικά τους έξοδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το