Αθλητισμός

Ρίχνει… δίχτυα παντού ο ΝΠΣ Βόλος με στόχο την απόκτηση αξιόλογων παικτών

Ποδοσφαιριστές από την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική αναζητά η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος, πέρα από τις κινήσεις που γίνονται στην Ελλάδα για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της «παρθενικής» συμμετοχής των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Επίσημα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας, ωστόσο, όπως έχουμε τονίσει, το πιο πιθανό είναι η «πρώτη» να γίνει την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Μέχρι τότε θα έχουν προχωρήσει τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να είναι σε συνεχή επαφή με τον προπονητή Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός θα πλαισιωθεί από δύο ακόμη συμπατριώτες του στο τεχνικό τιμ, ενώ κανονικά παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Άκης Πέτρου.

Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι σίγουρο, πόσοι ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις της διοίκησης και από την έκθεση που έχει κάνει ο Χουάν Φεράντο για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος εκτός απρόοπτου θα συνεχίσουν για τρίτη σερί χρονιά στη βολιώτικη ομάδα, ενώ φαίνεται πως δύο ακόμα βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ. Ο λόγος για τον Κώστα Ηλιόπουλο και τον Μαρσέλο Πέντα, οι οποίοι είναι πιθανόν να συνεχίσουν στους νεοφώτιστους.
Αντίθετα, οι Πίτου Γκαρσία, Φώτης Καραγκιολίδης, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Βαγγέλης Πίτκας, Μιχάλης Φράγκος, Κάρλες Κότο και Λούκας Γκαρσία μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν.
Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο ότι στην ομάδα θα συνεχίσουν οι νεαροί Βολιώτες τερματοφύλακες Μπουργάνης και Κραβαρίτης, αλλά και ο Κορέλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΝΠΣ Βόλος κινείται για την απόκτηση ξένου τερματοφύλακα, ως βασικού, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα των Σεραφείμ Γιανίκογλου από την ΑΕΚ και Νίκου Μελισσά του ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά σε έναν Ισπανό αριστερό πλάγιο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Segunda Division.

Οι υποχρεώσεις με την ομάδα ολοκληρώνονται τις προσεχείς μέρες και η διοίκηση έχει ανάψει το… πράσινο φως για την απόκτησή του, έπειτα από σχετική εισήγηση του Χουάν Φεράντο.
Δημοσιεύματα έφερναν τον ΝΠΣ Βόλος να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Απόλλωνα Λάρισας για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λουκάο, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ωστόσο, από κύκλους της ΠΑΕ αυτό διαψεύδεται, με τη διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών από την ελληνική αγορά, καθώς και ξένων που έπαιζαν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στον Ιούλιο, πιθανότατα σε αθλητικό κέντρο της Ιταλίας (οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό βρίσκεται ανάμεσα από Περούτζια και Αρέτσο), ενώ εκεί η ομάδα θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια. Επίσης, θα κλειστούν φιλικά με δυνατούς αντιπάλους και στην Ελλάδα, προκειμένου ο ΝΠΣ Βόλος να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ στις 24 Αυγούστου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης – Τη φτύνουν και τη γρονθοκοπούν

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία 15χρονη στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία βγαίνοντας από ίντερνετ…

30 Ιανουαρίου 2024

Ο Άλλος Άνθρωπος: Τα 600.000 ευρώ, οι λογαριασμοί και οι νέες μαρτυρίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Αναφορές στενών συνεργατών αλλά και φίλων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου…

30 Ιανουαρίου 2024

Ευρωεκλογές: Εκπλήξεις, «αποστρατείες» και «new entries» στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων

«Άναψαν τις μηχανές» στην κυβέρνηση και τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης, που αναζητούν τα…

30 Ιανουαρίου 2024

Ούτε βήμα πίσω από την κυβέρνηση για τα πανεπιστήμια – Προετοιμασίες των φοιτητών «να βουλιάξει η Αθήνα»

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία του Μαξίμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η κυβέρνηση,…

30 Ιανουαρίου 2024

myProperty: Ξεκινάει η αυτόματη ψηφιακή δήλωση Ε9 για τις δωρεές και τις γονικές παροχές ακινήτων

H αυτόματη δημιουργία και υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) επεκτείνεται, μετά τις αγοραπωλησίες, και στις…

30 Ιανουαρίου 2024

Μεταμφιεσμένοι Ισραηλινοί στρατιώτες εκτέλεσαν παλαιστίνιους σε νοσοκομείο στη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τρία μέλη παλαιστινιακών ένοπλων ομάδων σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.…

30 Ιανουαρίου 2024