Αθλητισμός

“Μένουμε σπίτι για να γυρίσουμε στα γήπεδα” το μήνυμα που στέλνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 

Όλη η χώρα κινείται στο ρυθμό του κορωνοϊού, τα μέτρα προστασίας που πήρε η κυβέρνηση θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα απ’ όλους, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού και να περιοριστούν τα κρούσματα.
Στον Ολυμπιακό Βόλου δείχνουν την ανάλογη ευαισθησία και στέλνουν το μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο. Με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτρέπει όλους να μείνουν σπίτι για να γυρίσουν και πάλι υγιείς στα γήπεδα. Συγκεκριμένα το μήνυμα του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Και εμείς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μένουμε σπίτι. Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, να προστατεύσουμε τους δικούς μας, να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία. Υπομονή και προσοχή. Λίγες ημέρες είναι και ξαναγυρίζουμε στις ζωές μας και στα γήπεδα. Μένουμε σπίτι σήμερα για να μπορούμε να ξαναβγούμε και πάλι σύντομα. Στο χέρι μας είναι να προστατευτούμε».

Ως γνωστόν, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει σε όλες τις ομάδες, με απόφαση της Πολιτείας και το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στον Ολυμπιακό Βόλου. Η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 27 Μαρτίου και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα επανεξετάσει την κατάσταση και θα αποφασίσει ανάλογα.
Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν μεταβεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, καθώς η πλειονότητα δεν είναι Βολιώτες, ενώ όσοι έχουν μείνει στο Βόλο τηρούν τα μέτρα προστασίας. Εκτός Βόλος βρίσκεται και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ηλίας Σολάκης, ο οποίος μετέβη στη Φλώρινα για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.
Όλοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και περιμένουν, καθώς στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι η υγεία και το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα. Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί, μόλις εξομαλυνθεί η κατάσταση και επιστρέψει η κανονικότητα στη ζωή μας.

Λ. Λεουτσάκος: Να βγούμε νικητές από τη «μάχη» με τον ιό
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν από χθες τα γραφεία της της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και τηρώντας τα μέτρα που ζητούν από όλους μας οι επιστήμονες και η ελληνική κυβέρνηση, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, τα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στα info@sl2fl.gr, fax@footballleague.gr.
Μένουμε σπίτι για να πετύχουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μας νίκη».
Παράλληλα ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό, καλώντας τον κόσμο να μείνει στο σπίτι: «Μένουμε σπίτι, βοηθώντας να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός για να βγούμε νικητές και σε αυτή τη μάχη της πανδημίας.
Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όσους δίνουν την μάχη με τον ιό και η σκέψη μας είναι μαζί τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Με στόχο το “διπλό” κοντράρει τις Νέες Ατρομήτου ο Βόλος 2004

Εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα ο Α.Σ. Βόλος 2004 στο πλαίσιο της 19ης ημέρας της Α’…

17 Μαρτίου 2024

Νεαρός καρναβαλιστής έπεσε σε λάκκο 5 μέτρων – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Από ύψος 5 μέτρων έπεσε 24χρονος νεαρός που είχε πάει στην Πάτρα με τους φίλους…

17 Μαρτίου 2024

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν και οι 49 προσαγωγές στο ΑΠΘ

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν και οι 49 προσαγωγές ατόμων, από την επέμβαση της αστυνομίας στη Σχολή…

17 Μαρτίου 2024

Οι εντυπωσιακές Λαμπαδηφορίες στη Νάξο – Χιλιάδες στο ιδιαίτερο καρναβάλι

Οι δρόμοι στη Νάξο «πλημμύρισαν» χθες (16/3) από κόσμο για τις λαμπαδηφορίες, αφού το έθιμο…

17 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι – Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων

Η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου δεν κλείνει και μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις…

17 Μαρτίου 2024

Καταγγελία 25χρονης για επίθεση από τον σύντροφό της

Ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/3) στο Ηράκλειο της Κρήτης.…

17 Μαρτίου 2024