Αθλητισμός

“Γλυκοκοιτάζει” τον Καραστέργιο ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να προπορεύεται στην Α’ ΕΠΣΘ μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, αλλά επιδιώκει και την περαιτέρω ενίσχυσή του. Η προσθήκη του Κολομβιανού Σεμπάστιαν Ζαμπράνο πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα Ελλήνων παικτών. Το τελευταίο που φαίνεται να προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Νίκου Καραστέργιου που στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου αγωνίστηκε στον Μαγνησιακό.

Ο Νίκος Καραστέργιος γεννήθηκε στις 26/4/2004. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και ως «κόφτης» στη μεσαία γραμμή. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία ερασιτεχνικής ομάδας στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά σύντομα βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της μεγάλης ομάδας της πόλης. Το 2012 ήρθε με τη μητέρα του στην Ελλάδα και γράφτηκε στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Παράλληλα μετείχε σε προπονήσεις της Ακαδημίας της Άρσεναλ που είχαν γίνει στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης υπό την επίβλεψη του Στιβ Μόροου. Αργότερα βρέθηκε και στην Ισπανία για προπονήσεις με την Βαλένθια, ενώ το 2018 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ και για δύο χρόνια ήταν βασικός στην Κ17 του «Δικεφάλου». Το 2020 κλήθηκε και στην Εθνική Κ17 παρά το γεγονός ότι ήταν ένα χρόνο μικρότερος. Μάλιστα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμαζόταν για συμμετοχή στο Euro, αλλά ο κορωνοϊός ματαίωσε τη διοργάνωση.

Την διετία 2021-23 ο Καραστέργιος ενίσχυσε την Κ19 της ΠΑΕ Βόλος στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα τη δεύτερη χρονιά ήταν και αρχηγός, ενώ σε λεπτά συμμετοχής έφτασε τα 2.500, αφού ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Τέλος, με τη φανέλα του Μαγνησιακού πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα ματς πριν η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πριν ενάμιση χρόνο έχασε τον παππού του και γι’ αυτό πριν από κάθε αγώνα του αφιερώνει τη συμμετοχή του.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Φωτιά στο Πουρί – Μεταβαίνουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις

Για φωτιά στο Πουρί ενημερώθηκε πριν λίγη ώρα η Π.Υ. Βόλου. Στο σημείο κατευθύνονται πυροσβεστικά…

3 Ιανουαρίου 2024

Πρώτη αγωνιστική για το 2024 χωρίς τη Νίκη στη Σούπερ Λιγκ 2

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη. Πρόκειται για τη 15η ημέρα της Σούπερ…

3 Ιανουαρίου 2024

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αργεντινή

Σεισμός μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Λα Ριόχα της Αργεντινής, ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό…

3 Ιανουαρίου 2024

Τροχαίο στη Βουλγαρία: Κόβει την ανάσα η μαρτυρία επιβάτιδας – «Μάς είχαν στο έλεος του Θεού, όχι μόνο η εταιρεία και η πρεσβεία»

Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN μίλησε η κυρία Σταυρούλα Ηλιοπούλου η οποία ήταν επιβάτιδα…

3 Ιανουαρίου 2024

Δύο νίκες σε βάρος της ΑΕΚ έχει πετύχει ο Βόλος

Έντεκα φορές έχουν αναμετρηθεί Βόλος και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η πρώτη…

3 Ιανουαρίου 2024

Ανησυχία για τη Μόλλυ – Είναι εξαφανισμένη εδώ και μήνες

Από τις 22 Αυγούστου το 2022 αγνοείται το σκυλάκι η Μόλλυ. Ο ιδιοκτήτης της ο…

3 Ιανουαρίου 2024