Αθλητισμός

“Γλυκοκοιτάζει” τον Αγγελόπουλο ο Βόλος

Τον Γιώργο-Νικόλα Αγγελόπουλο έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Βόλος. Ο 19χρονος στόπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος τον γνωρίζει από τον Εθνικό Άχνας.

Το πρώτο κενό καλύφθηκε για τον Βόλο. Αυτό αφορούσε το πόστο του τερματοφύλακα, όπου υπήρχε μεγάλη έλλειψη. Ο Μάριος Σιαμπάνης χάνει όλη τη χρονιά μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην οποία υποβλήθηκε, ενώ σοβαρός είναι και ο τραυματισμός του Συμεών Παπαδόπουλο, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Έτσι ο μόνος διαθέσιμος τερματοφύλακας που είχε απομείνει ήταν ο Ιβάν Κόστιτς. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να αποκτήσει τον Ντάνιελ Κόβατς, ο οποίος είναι έμπειρος και αναμένεται να προσφέρει με βάση τις ικανότητές του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο 30χρονος πορτιέρο βρισκόταν για μια πενταετία στην Φέχερβαρ, όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πλέον η προσοχή των ιθυνόντων της ΠΑΕ έχει στραφεί στο κέντρο της άμυνας, όπου επίσης χρειάζεται ενίσχυση. Μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Γιώργου-Νικόλα Αγγελόπουλο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στην Κύπρο και θεωρείται φέρελπις, αφού ακόμη δεν έχει συμπληρώσει τα 20 του χρόνια, καθώς είναι 19 ετών. Ο Άνχελ Λόπεθ τον γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στον Εθνικό Άχνας. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν άψογα εκεί και ο Ισπανός προπονητής πιστεύει πολύ στις ικανότητές του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Βόλος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αγγελόπουλου. Ταυτόχρονα ο Λόπεθ φέρεται να έχει επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.86μ και θεωρείται καλός κεφαλοσφαιριστής. Είναι μισός Έλληνας και μισός Κύπριος, αφού ο πατέρας του είναι Ελλαδίτης. Επίσης έχει χριστεί διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Κύπρου και το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου ανήκουν ήδη δύο Κύπριοι, ο Χρίστος Σιέλης και ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Γιώργος-Νικόλας Αγγελόπουλος θα υπογράψει στους «κυανέρυθρους» και θα αποτελέσει το τρίτο μέλος της κυπριακής παροικίας στον Βόλο.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

“Τα χέρια δεν χτυπάνε, τα χέρια αγαπάνε” στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της σχολικής βίας οι μαθητές και οι μαθήτριες…

12 Μαρτίου 2024

Δήμος Βόλου: Σύμβαση για εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας

  Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα…

12 Μαρτίου 2024

Προήχθη σε υποστράτηγος ο Ιωάννης Χειμαριός

Στον βαθμό του Υποστρατήγου προήχθη ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ιωάννης Χειμαριός.…

12 Μαρτίου 2024

Πρόσληψη 40 ημερομισθίων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

  Συνολικά 20 άτομα για τον Μάρτιο και 20 για τον Απρίλιο, τα οποία θα…

12 Μαρτίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΔΓΙΩΤΗ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΔΓΙΩΤΗ Ετών 96 κηδεύουμε σήμερα…

12 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

  Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου (7μ.μ.) το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, με βασικότερα προς…

12 Μαρτίου 2024