Αθλητισμός

“Χάλκινος” στο Πανελλήνιο Ανδρών ο Μαυρίδης του ΠΑΟ Βόλου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τους αγώνες στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης. Ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου εκπροσώπησε επάξια την πόλη μας κερδίζοντας ένα χάλκινο μετάλλιο.

Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής πάλης και η αυλαία έκλεισε με τους αγώνες για την ελευθέρα και τις Γυναίκες. Στην ελευθέρα πάλη μετείχε και ο ΠΑΟΒ, όπου πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Τραπεζούντα, δεύτερος ο Άτλας Καλλιθέας και τρίτος ο Πολυνίκης, ενώ στις Γυναίκες πρωταθλητής ήταν ο Άτλας Καλλιθέας και ακολούθησε ως δεύτερος ο Άρης και τρίτος ο Αριστοτέλης Καλαμαριάς.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία 125 κιλών στους Άνδρες συμμετείχε ο Χρήστος Μαυρίδης, ο οποίος είχε να ανταγωνιστεί τους 13 κορυφαίους αθλητές της χώρας μας. Στην ίδια κατηγορία μετέχει και ο Αζαμάτ Κοσόνοφ που ανήκει στον Άρκοντα και έχει στο ενεργητικό του διεθνείς διακρίσεις.

Ασφαλώς ο Κοσόνοφ είχε στο… τσεπάκι του το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας τους υπόλοιπους αθλητές να παλέψουν για τις άλλες δύο θέσεις του βάθρου. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Χρήστος Μαυρίδης πέτυχε τρεις νίκες και κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, γεγονός που συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι δεύτερος κατετάγη ο Ιμπίζ Νιάζι του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, ενώ στην 3η θέση μαζί με τον Χρήστο Μαυρίδη βρέθηκε Θεόδωρος Μιχαηλίδη του συλλόγου «Ευριπίδαι». Τον αθλητή του ΠΑΟΒ συνόδεψαν οι προπονητές Δημήτρης και Στάθης Τζουμπουσλής, καθώς και ο παλιός αθλητής Γιώργος Βαρδουνιώτης ως συνοδός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το 2024 και είχε… άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων, αφού στόχος των αθλητών που συμμετείχαν είναι να μπουν και στις προεθνικές ομάδες, καθώς το καλοκαίρι στο Παρίσι θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΒ συνεχίζει την προσπάθεια του για να φέρει όσο γίνεται περισσότερα παιδιά κοντά στην πάλη. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στη Νεάπολη και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου για την παραχώρησή του. Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές και περισσότερες λεπτομέρειες, μπορούν να επικοινωνούν με τους προπονητές Δημήτρη Τζουμπουσλή (τηλ. 6976411995) και Στάθη Τζουμπουσλή (τηλ. 6932799048).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το ΚΚΕ Μαγνησίας αποχαιρέτισε τη Σμαρώ Λεφούση

Το τελευταίο «αντίο» στην μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, Σμαρώ Λεφούση, είπε σήμερα το ΚΚΕ…

12 Μαρτίου 2024

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 14:00 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για…

12 Μαρτίου 2024

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο για το «Τα,Τα,Τα»

Συνεχίζεται η διαμάχη που έχει προκαλέσει το τραγούδι «ZARI», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι…

12 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης στο συνέδριο Economist: Προτεραιότητα το Εθνικό Μητρώο για τον Καρκίνο

Την αναγκαιότητα λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου για τον καρκίνο τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υγείας,…

12 Μαρτίου 2024

Παγώνη: «Η μηνιγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται σπίτι» – Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν

Ανησυχία έχουν προκαλέσει τα τελευταία κρούσματα μηνιγγίτιδας στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ…

12 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 36χρονος με πάνω από 600 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη ενός 36χρονου που κατείχε εκατοντάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί…

12 Μαρτίου 2024