Πολιτισμός

Προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους στην «Εξωραϊστική»

 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα στην «Εξωραϊστική» (Δημητριάδος 263, τηλ. 2421030303), στον θερινό κινηματογράφο του Βόλου. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: www.victoria-cinema.gr/. Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/.
Πρόγραμμα:
-Ο Καπετάν Μιχάλης, Τρίτη 11/6 και Τετάρτη 12/6, στις 21.30, σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους, σενάριο: Κώστας Χαραλάμπους, ηθοποιοί: Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός, Στράτος Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργος Γαρνάβος, Δημήτρης Χαβρές, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης, διάρκεια: 160 λεπτά, είδος ταινίας: Δράμα: Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Τη στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων.
-Τα μυαλά που κουβαλάς 2 (μεταγλωττισμένο), Πέμπτη 13/6 έως και Τετάρτη 19/6, στις 21.00, σκηνοθεσία: Kelsey Mann, τις φωνές τους δανείζουν οι: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής, είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια, χώρα παραγωγής: Ιαπωνία και ΗΠΑ, διάρκεια: 100 λεπτά: Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά – φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: Την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το