Αθλητισμός

Προβάρουν τα ερυθρόλευκα Θεοδωρίδης και Βρονταράς

Όπως όλα δείχνουν, τόσο ο νεαρός επιθετικός Δημήτρης Θεοδωρίδης, όσο και ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου, ενισχύοντας την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Θεοδωρίδης προπονήθηκε χθες για δεύτερη φορά με τον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη. Πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό και όχι για φορ περιοχής, με καλά στοιχεία, ενώ έχει μάθει το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Έχει συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ και στη Σούπερ Λιγκ 2 με τον Πανσερραϊκό, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς έπαιξε στον Μακεδονικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δεν είναι ο έμπειρος επιθετικός, αλλά διαθέτει τα στοιχεία εκείνα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη χρονιά.

Όσον αφορά τον Σπύρο Βρονταρά, συνεχίζει να γυμνάζεται με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Λευτέρη Φούτρη και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο έμπειρος τερματοφύλακας, θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». Οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να μείνει στο Βόλο και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς παρά τα 37 του χρόνια θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε μια απαιτητική θέση, όπως είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Στον Ολυμπιακό εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε θέσεις όπου η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, ωστόσο, τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Το ζητούμενο είναι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο κι αυτό αρχίζει να δημιουργείται μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να βάλουν τις βάσεις φέτος για τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα από τις τελευταίες εμφανίσεις στα φιλικά με ΑΟ Υπάτου και κυρίως στο παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου, με τον Ολυμπιακό να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, οι παίκτες να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο και το σημαντικό, πλέον, να φτάνουν στο γκολ, πράγμα που δεν συνέβαινε στα πρώτα φιλικά με ομάδες της κατηγορίας (Ηρακλή Λάρισας, Φήκη και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου).

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μέσα από τις δοκιμές που έχει κάνει, έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που προορίζει για το βασικό σχήμα, αν και θα ήθελε να υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Θα ήθελε, επίσης, ο Ολυμπιακός να είχε αποκτήσει δύο-τρεις έμπειρους παίκτες, ωστόσο, στο ξεκίνημα τουλάχιστον του πρωταθλήματος η ομάδα θα πορευτεί με το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει αυτή τη στιγμή και στην πορεία ίσως γίνουν κάποιες προσθήκες.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πάντα μου άρεσε…

  Της Βαρβάρας Τσακουρίδου Πάντα μου άρεσε να κοιτώ ψηλά!! / να «ταξιδεύω» στα δυσθεώρητα…

10 Δεκεμβρίου 2023

Παρουσίαση βιβλίων του Β. Δ. Αναγνωστόπουλου

  Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων και οι Εκδόσεις Ήβη προσκαλούν να τιμήσετε την εκδήλωση…

10 Δεκεμβρίου 2023

Αδιανόητη τραγωδία : Νεαρός θάφτηκε στην άμμο και πέθανε

Ένας νεαρός Αυστραλός πέθανε, όταν θάφτηκε στην άμμο σε παραλία στο Κούινσλαντ. Ο 23χρονος Τζος…

10 Δεκεμβρίου 2023

Χωρίς Κρητικό αλλά με Ανδρέου κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ η Νίκη

Ο Τάσος Κρητικός θα είναι απών από την αυριανή αναμέτρηση της Νίκης με τον ΠΑΟΚ…

10 Δεκεμβρίου 2023

Βιβλία με επιστημονικό ενδιαφέρον «Γιατί πιστεύουμε» και «Μπορεί ο αλγόριθμος…»

Του Μηνά Χαραλαμπίδη, βιολόγου   Γιατί πιστεύουμε - Η εξέλιξη και ο ανθρώπινος τρόπος ύπαρξης,…

10 Δεκεμβρίου 2023

Επιπλέον παράσταση- αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου

  Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για την παράσταση αφιέρωμα με τίτλο «Βαγγέλης Παπαθανασίου» «Ο…

10 Δεκεμβρίου 2023