Τοπικά

Πρόσληψη δυο γυμναστών στον Δήμο Αλμυρού

 

Δυο καθηγητές φυσικής αγωγής για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», την περίοδο 2022- 2023 θα προσλάβει ο Δήμος Αλμυρού, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο Δήμος Αλμυρού έχει πιστοποιηθεί ως Φορέας Υλοποίησης Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», 2022 – 2023 και συγκεκριμένα πέντε προγραμμάτων άθλησης στην παραλία και δυο προγραμμάτων για άσκηση στην προσχολική ηλικία.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αλμυρού και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Βαγγ. Χατζηκυριάκος «με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών άθλησης των δημοτών μας και την ωφέλειά τους από αυτό το πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητη η πρόσληψη των δυο καθηγητών φυσικής αγωγής, για να στελεχώσουν τα τμήματα μαζικού αθλητισμού».
Να αναφερθεί ότι οι ειδικότητες των καθηγητών φυσικής αγωγής που θα προσληφθούν για τα παραπάνω προγράμματα είναι:
-Για τα προγράμματα Άθλησης στην παραλία ένα άτομο πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην πετοσφαίριση ή κολύμβηση (με πτυχίο ναυαγοσώστη)
-Για τα προγράμματα άσκηση στην προσχολική ηλικία ένα άτομο πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση ή αντισφαίριση ή πετοσφαίριση.
Να αναφερθεί ότι οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ωρομίσθιο), για χρονικό διάστημα έως 8 μηνών.
Το σύνολο της δαπάνης για την μισθοδοσία τους θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιμο που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούμενοι κάτοικοι και δημότες με τη μορφή διδάκτρων.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εγκαταλελειμμένο το κτίριο της Παιδόπολης – Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης…

15 Μαρτίου 2024

Απόκριες στο Fashion City Outlet με τρελό πάρτυ και μεγάλες ευκαιρίες στην ανοιξιάτικη κολεξιόν!

Η Άνοιξη μας «χαμογελά» στις βιτρίνες του Fashion City Outlet και η τρελή αποκριά μας…

15 Μαρτίου 2024

Στον τελικό της Μαγνησίας οι Έφηβοι του Αιολικού

Οι Έφηβοι του Αιολικού παίζοντας με καρδιά και ψυχή έφτασαν αήττητοι στον τελικό του νομού…

15 Μαρτίου 2024

Συμπληρωματική Αναφορά ΠΑΝΔΟΙΚΟ και ΠΠΜ προς το Ευρωκοινοβούλιο

  Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) και η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) απέστειλαν στην…

15 Μαρτίου 2024

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών – Συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου τον Μάιο του ’23

Ραγδαίες εξελίξεις επιφέρει η απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Από…

15 Μαρτίου 2024

Αστυνομικός μετέφερε 100 κιλά κάνναβη με υπηρεσιακό όχημα

Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς πέρασαν οι Αρχές στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Όλα ξεκίνησαν από μια…

15 Μαρτίου 2024