Αθλητισμός

Προσφορά αρνιών σε απόρους από Αχ. Μπέο και ΠΑΕ Βόλος

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ Βόλος πραγματοποιήθηκε η προσφορά αρνιών σε συμπολίτες μας χθες έξω από το Δημαρχείο. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, αφού πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν τεράστια ανάγκη και χρειάζονται βοήθεια αυτές τις άγιες ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα.

Το συνολικό κόστος για την αγορά των αρνιών επιβάρυνε τον Αχιλλέα Μπέο και την ΠΑΕ Βόλος, ενώ πολύτιμη ήταν η συνδρομή του Δήμου Βόλου που διέθεσε την οργανωτική του δομή και του γνωστού βιομήχανου Κώστα Λούλη που πρόσφερε αρτοσκευάσματα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Οι οικογένειες, που έλαβαν τη βοήθεια σε τρόφιμα, ήταν αυτές των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου. Εφόσον προκύψουν μεγαλύτερες ανάγκες, τότε θα καλυφθούν από τον κ. Μπέο και την ΠΑΕ Βόλος, προκειμένου όλες αυτές οι οικογένειες να περάσουν όμορφα το Πάσχα.

Η προσφορά των αρνιών έγινε στον χώρο του Δημαρχείου και το «παρών» έδωσαν ο Αχιλλέας Μπέος, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της ΠΑΕ Βόλος. Ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Βρισκόμαστε εδώ για να μοιράσουμε σε όλες τις οικογένειες που είναι χαμηλού εισοδήματος και συμπεριλαμβάνονται στις καταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Έχουμε μια αρχή, όλοι να κάνουμε Πάσχα και οι οικογένειες που αδυνατούν να πάρουν το αρνάκι τους.

Έτσι έχει καθιερωθεί κάθε Μεγάλη Τετάρτη να δίνουμε το αρνάκι, το ίδιο πράξαμε και φέτος. Αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε και ο κ. Λούλης, που προσφέρει αρτοσκευάσματα.

Ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Εύχομαι του χρόνου να μην υπάρχει ούτε μία οικογένεια που δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει τα απαραίτητα και να είναι οικονομικά καλύτερα».

«Τα σφάγια θα μοιραστούν σε 400 οικογένειες. Τώρα αν δεν φτάσουν για όλες τις οικογένειες, έχουμε μεριμνήσει και γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Έχουμε συμφωνήσει μ’ ένα κρεοπωλείο στο κέντρο του Βόλου. Θα δώσουμε στις οικογένειες ένα υπογεγραμμένο χαρτί για να παραλάβουν αυτό που τους αναλογεί. Είναι κρίμα. Αυτές τις άγιες ημέρες όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στις οικογένειές μας και να έχουμε ένα πασχαλινό τραπέζι όπως όλοι οι άλλοι» πρόσθεσε ο κ. Μπέος και συνέχισε:

«Δυστυχώς βλέπουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μεγάλη ανάγκη. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και συμβάλλουμε. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί είναι λυπηρό αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι και ό,τι ευχάριστο κάποιος να μην έχει αυτές τις ημέρες λίγο αρνί για τα παιδιά και την οικογένειά του.

Να ευχηθούμε υγεία, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο σε όλο τον κόσμο».

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν ο κ. Μπέος αρκέστηκε να πει τα εξής: «Εδώ είμαστε για να μοιράσουμε αρνιά. Σχετικά με τον Κλέιμαν βγάλαμε ανακοίνωση. Τελείωσε αυτό το θέμα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βόλος. Αντιδράσαμε άμεσα γιατί πρεσβεύουμε κάτι διαφορετικό και τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πόλεμος στο Ιραήλ: Συγκινεί ο παππούς της Άμπιγκειλ, την άφησαν ορφανή οι τρομοκράτες της Χαμάς – «Η πληγή δεν θα κλείσει ποτέ»

Ο Carmel Idan, παππούς της 4χρονης ομήρου Avigail Idan, η οποία ήταν στην τρίτη ομάδα…

26 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Αυτοί είναι οι όμηροι της Χαμάς που απελευθερώθηκαν σήμερα

Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, στο πλαίσιο της τρίτης μέρας απελευθέρωσης ομήρων από τη Χαμάς…

26 Νοεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: «Της έχω υποσχεθεί ότι θα είναι η τελευταία» – Συγκινεί η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Καμία δικαίωση δεν έχει νιώσει η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, που δολοφονήθηκε το 2021 στη…

26 Νοεμβρίου 2023

Τράβις Σκοτ: Θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή – Ο ράπερ έδιωξε την ασφάλεια και ξεκίνησε να χορεύει μαζί του

Ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ένας θαυμαστής του Τράβις Σκοτ, αφού είχε την ευκαιρία να βρεθεί μαζί…

26 Νοεμβρίου 2023

Το… έκαψαν χθες στη Λάρισα σε πάρτι χωρισμένων – Η εκθαμβωτική περιφερειακή σύμβουλος που τράβηξε όλα τα βλέμματα (βίντεο)

Ένα πάρτι ξεχωριστό από τα άλλα έγινε χθες το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί-κέντρο…

26 Νοεμβρίου 2023

Από που προέρχεται η μελωδία της Nokia; Η φοβερή αποκάλυψη Tik Toker

O πιο γνωστός ήχος κλήσης σε κινητό τηλέφωνο είναι αδιαμφισβήτητα ο ήχος του NOKIA. Και…

26 Νοεμβρίου 2023