Τοπικά

Προχωρά η στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου με γιατρούς ειδικότητας

Επίσκεψη στην Αλόννησο πραγματοποίησε ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλίας Τσιαούσης.
Στo πλαίσιo της επίσκεψής του στο νησί είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Βαφίνη όπου συνομίλησαν για θέματα που αφορούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου.
Ο κ. Τσιαούσης στη συνάντηση με τον Δήμαρχο επανέλαβε ότι προχωρά η στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) Αλοννήσου με Ιατρούς ειδικότητας, αφού έγινε η προκήρυξη μίας θέσης Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας με βαθμό Διευθυντή και μίας θέσης Παιδίατρου, επίσης με βαθμό Διευθυντή.
Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την προσφορά του Δήμου Αλοννήσου στη συνεχή συντήρηση και φροντίδα των κτηριακών – μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Π.Π.Ι.
Αναφέρθηκε επίσης ότι λειτουργεί κανονικά το Ακτινολογικό Εργαστήριο και οι μικροβιολογικές εξετάσεις διεξάγονται κανονικά με αποτελέσματα που αναλύονται στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης ευχαρίστησε τον κ. Τσιαούση για την προκήρυξη των δύο θέσεων, ένα πάγιο αίτημα του Δημοτικής αρχής Αλοννήσου, έτσι ώστε, μετά από πολλά χρόνια το ΠΠΙ Αλοννήσου να είναι πλήρως στελεχωμένο.
«Η πλήρης στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου είναι άκρως αναγκαία για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες. Για μας η εύρυθμη λειτουργία του Π.Π.Ι αποτελεί και θα αποτελεί προτεραιότητά μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ηρώ Σκάρου: Πίσω από μια επιτυχημένη γυναίκα βρίσκεται, συχνά, μονάχα ο εαυτός της

Η Ηρώ Σκάρου κατάγεται από την Ικαρία. Μεγάλωσε στη Σύρο και την Αθήνα. Με σπουδές…

31 Μαρτίου 2024

Νέος ΚΟΚ: Τιμωρεί τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο – Με… ποιους είναι αυστηρότερος

Μικρότερα πρόστιμα από τα υφιστάμενα και συχνότερη επιβολή τους για τις παραβάσεις που θεωρούνται χαμηλής επικινδυνότητας, αλλά και αυστηρές κυρώσεις για…

31 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης: Ψωνίζεις Ανδρουλάκη, αγοράζεις Κωνσταντοπούλου

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού, τα απογευματινά χειρουργεία αλλά και για το πολιτικό σκηνικό…

31 Μαρτίου 2024

Τα ιαματικά λουτρά, ο θησαυρός του Μοντεκατίνι

Της Άννας Μαρίας Κουτσιρίμπα - Σεμιλιέτωφ, φιλολόγου - συγγραφέα* Πολύς κόσμος έρχεται από όλη την…

31 Μαρτίου 2024

Αφιέρωμα στην Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»- Σχολείο 120 ετών με δυναμισμό απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις της εκπαίδευσης

Ένας αιώνας και 20 χρόνια συμπληρώθηκαν για την Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου «Άγιος Ιωσήφ». 120 χρόνια…

31 Μαρτίου 2024

Άμαξες

Tα βλέμματα των διερχόμενων οδηγών κέντρισαν σήμερα το πρωί οι δύο άμαξες και τα άλογα…

31 Μαρτίου 2024