Ελλάδα

Πώς οι Αρχές οδηγήθηκαν στην ανατροπή των εκτιμήσεων για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια: Το νέο βίντεο και οι κινήσεις του 32χρονου

Δεδομένο ότι η 27χρονη Αναστάζια δολοφονήθηκε σε χώρο έξω από το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου στην Κω, θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση. Και αυτό γιατί νέα στοιχεία ανατρέπουν την αρχική τους θεωρία.

Αν και κάμερα ασφαλείας απέναντι από το σπίτι είχε καταγράψει την 27χρονη από την Πολωνία και τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές να μπαίνουν μαζί στην οικία του προφυλακισμένου, η ίδια κάμερα είχε καταγράψει περίπου δύο ώρες αργότερα τον 32χρονο να φεύγει μόνος.

Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί θεωρούσαν ότι πιθανότατα με τη βοήθεια του συγκατοίκου του από το Πακιστάν απομάκρυναν την 27χρονη από την πίσω πόρτα είτε ζωντανή είτε νεκρή. Όμως, εδώ και λίγες ώρες οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέο οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο η 27χρονη φαίνεται να φεύγει μαζί με τον βασικό ύποπτο.

Την Τρίτη κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. συνέλλεξε διάφορα αντικείμενα από εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο βρέθηκε το στίγμα ενός εκ των κινητών τηλεφώνων που έχουν μπει στο κάδρο των Αρχών. Το σπίτι αυτό είναι ανάμεσα στην οικία του βασικού υπόπτου και σχετικά κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας με καταγωγή από την Πολωνία.

Η 27χρονη εκτιμάται ότι πήγε εν ζωή σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και εκεί δολοφονήθηκε. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να λάβουν τις απαντήσεις που προσδοκούσαν από την ιατροδικαστική εξέταση, αφού ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ρόδου δεν έδωσε σαφή εικόνα για τον θάνατο της 27χρονης, παρά μόνον ότι ήταν ασφυκτικός.

Για τους λόγους αυτούς εν αναμονή και των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων το κύριο βάρος για την πορεία των ερευνών έχει δοθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η εντολή από την πρώτη στιγμή ήταν να δοθεί ύψιστη προτεραιότητα στην συγκεκριμένη υπόθεση, με την ανάλυση των ευρημάτων από την πρώτη στιγμή να τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς. Σημαντικά αποτελέσματα από τη ΔΕΕ αναμένονται ακόμη και εντός της ημέρας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το