Επιστήμη

Πώς να αποκαλύψετε ένα password πίσω από τις τελείες

 

A0A8C47D66319B939DCDF06E50F1AB65

Συχνά οι χρήστες διαδικτυακών υπηρεσιών αποθηκεύουν στο πρόγραμμα πλοήγησης τους κωδικούς εισόδου. Οι κωδικοί αυτοί εμφανίζονται σε κάθε επίσκεψη ως τελείες -μπορείτε όμως να καταγράψετε στο χαρτί τον κωδικό σας ή να τον δείτε από τις ρυθμίσεις, υπάρχει όμως ένας τρόπος πολύ πιο γρήγορος.

Επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας που εισέρχεστε με password.Επιλέξτε το πεδίο password (με διπλό κλικ στο πεδίο με το mouse) και κάντε δεξί κλικ. Επιλέξτε Επιθεώρηση στοιχείου και θα δείτε να ενεργοποιείται ο Web editor στο κάτω μέρος του παραθύρου του browser, στην γραμμή κώδικα που αφορά το password που εμφανίζεται με τελείες. Εκεί, θα διακρίνετε ότι ο τύπος του πεδίου ορίζεται ως type=”password”. Μπορείτε να επέμβετε και να γράψετε εκεί “text“. Πατώντας enter θα δείτε τον κωδικό να αποκαλύπτεται.

Η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσετε για να δείτε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες που συνδέεται ο εκάστοτε υπολογιστές διαβάστε στο tech.in.gr το ακόλουθο άρθρο:

Δείτε τους κωδικούς που έχετε αποθηκεύσει στον Chrome και στον Firefox

Πηγή: tech.in.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το