Τοπικά

Πολύτιμη η τράπεζα αίματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

Αρκετοί είναι οι αστυνομικοί που έσπευσαν να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που διοργανώνεται από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, με κινητή μονάδα αιμοδοσίας στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου. Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, από την Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων IPA, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Καραπαναγιώτη που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας τον Ιούλιο του 2015.

Όπως δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκος «Αποτελεί θεσμό πλέον. Οι αστυνομικοί καθημερινά δίνουν το αίμα τους μεταφορικά  και σήμερα και κυριολεκτικά για την τράπεζα αίματος στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου Γιώργου Καραπαναγιώτη, αλλά δεν ξεχνάμε και τον συνάδελφο Ξαρχουλάκο ανθυπασπιστής χωροφυλακής που πριν από πολλά χρόνια επιλαμβανόμενος τροχαίο παρασύρθηκε από όχημα στην Εθνική. Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς μας».

Ο κ. Καραΐσκος, χαρακτήρισε πολύτιμη την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί και συμπλήρωσε ότι αξιοποιείται συχνά για τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το