Τοπικά

Πιάνουν δουλειά 23 νέοι υπάλληλοι στη ΔΕΥΑΜΒ

Με 23 προσλήψεις ενισχύεται το προσωπικό της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου πιάνουν δουλειά οι νέοι υπάλληλοι που περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/ 2018 του ΑΣΕΠ. Οι 23 υπάλληλοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι νέοι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν διάφορες θέσεις είναι μεταξύ άλλων γραμματείς, καταμετρητές, ταμίες, οδηγοί, πολιτικός μηχανικός, ηλεκτρολόγοι και χημικός.
Η ΔΕΥΑΜΒ λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, απέστειλε αίτημα για την πλήρωση 28 θέσεων διαφόρων κατηγοριών ενώ είχε λάβει σχετική απόφαση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 20-1-2017.
Ακολουθώντας τις διαδικασίες, η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε από τους διοριστέους να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της συγκεκριμένης θέσης πρόσληψης στην Επιχείρηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από τους 28 συνολικά προσληπτέους, αποδέχθηκαν την πρόσληψη οι 23 . Για τους υπόλοιπους πέντε που δεν δέχθηκαν την πρόσληψη, η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε με έγγραφό της στον ΑΣΕΠ να της γνωστοποιήσει τους επόμενους επιτυχόντες στον πίνακα κατάταξης, της κάθε κατηγορίας και ειδικότητας.

“Η πρόσληψη των 23 υπαλλήλων θα δώσει ανάσα στο υπάρχον προσωπικό της επιχείρησης” ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου, επισημαίνοντας ότι γίνονται κινήσεις της Επιχείρησης προς τον ΑΣΕΠ για να γίνουν και οι πέντε προσλήψεις που υπολείπονται.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χατζηδάκης: Θα ανακοινωθεί αύξηση κατώτατου μισθού σε λιγότερο από 20 ημέρες

«Σε λιγότερο από 20 ημέρες θα ανακοινωθεί νέα αύξηση του κατώτατου μισθού», ανέφερε κατά τη…

5 Μαρτίου 2024

Σημαντική

    Σημαντική διάκριση για τον Βολιώτη Προϊστάμενο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου…

5 Μαρτίου 2024

Η διαχρονική συμβολή της Ελληνίδας Αγρότισσας στην Ανάπτυξη της Θεσσαλίας” στο αμφιθέατρο “Θεόφραστος”

Η περιφέρεια Θεσσαλίας και το Τμήμα “Γεωπονίας- Αγροτεχνολογίας” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν, την Τετάρτη 6…

5 Μαρτίου 2024

Παίρνετε Διαζύγιο; 3 Συμβουλές για Ομαλή Μετάβαση

Το να ξεκινήσετε διαδικασίες διαζυγίου είναι ένα σύνθετο και συναισθηματικά φορτισμένο θέμα. Αυτό το άρθρο…

5 Μαρτίου 2024

Υγιής Επιχείρηση- Τι να Προσέξετε για να τα Καταφέρετε

Μια καινοτόμος ιδέα, καλής ποιότητας προϊόντα ή παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών είναι σίγουρα απαραίτητες προϋποθέσεις και…

5 Μαρτίου 2024

Επιχειρησιακά

  Ξεκάθαρος ήταν ο μέχρι πρότινος Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, πλέον…

5 Μαρτίου 2024