Τοπικά

Πιάνουν δουλειά 23 νέοι υπάλληλοι στη ΔΕΥΑΜΒ

Με 23 προσλήψεις ενισχύεται το προσωπικό της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου πιάνουν δουλειά οι νέοι υπάλληλοι που περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/ 2018 του ΑΣΕΠ. Οι 23 υπάλληλοι θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι νέοι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν διάφορες θέσεις είναι μεταξύ άλλων γραμματείς, καταμετρητές, ταμίες, οδηγοί, πολιτικός μηχανικός, ηλεκτρολόγοι και χημικός.
Η ΔΕΥΑΜΒ λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, απέστειλε αίτημα για την πλήρωση 28 θέσεων διαφόρων κατηγοριών ενώ είχε λάβει σχετική απόφαση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 20-1-2017.
Ακολουθώντας τις διαδικασίες, η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε από τους διοριστέους να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της συγκεκριμένης θέσης πρόσληψης στην Επιχείρηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από τους 28 συνολικά προσληπτέους, αποδέχθηκαν την πρόσληψη οι 23 . Για τους υπόλοιπους πέντε που δεν δέχθηκαν την πρόσληψη, η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε με έγγραφό της στον ΑΣΕΠ να της γνωστοποιήσει τους επόμενους επιτυχόντες στον πίνακα κατάταξης, της κάθε κατηγορίας και ειδικότητας.

«Η πρόσληψη των 23 υπαλλήλων θα δώσει ανάσα στο υπάρχον προσωπικό της επιχείρησης» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου, επισημαίνοντας ότι γίνονται κινήσεις της Επιχείρησης προς τον ΑΣΕΠ για να γίνουν και οι πέντε προσλήψεις που υπολείπονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το