Αθλητισμός

Πενθήμερο σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τρεις σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο πενθήμερο, από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου, στη Μαγνησία, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ξεκινά η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Βόλου και την Ένωση Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλίας. Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων συμμετέχουν έξι σωματεία από ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Κάθε αποστολή αποτελείται από δεκαπέντε άτομα, τα οποία θα καταλύσουν στους ξενώνες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Βόλου.

Την ίδια ημέρα η Γυμναστική Ένωση Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνει την Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής, στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ στη Ν. Δημητριάδα Βόλου. Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός από αθλητική άποψη. Στόχος της όλης εκδήλωσης, πέρα από την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος είναι η γνωριμία με το άθλημα της Ρυθμικής γυμναστικής.

Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνουν το Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Volos Cup 2017».
Το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας, του ρατσισμού και έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνοντας πάνω από 800 παιδιά στην πόλη μας, ενώ έχουν προσκληθεί ομάδες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «όλες αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα για την πόλη του Βόλου που αναμένεται να συγκεντρώσει παρά πολλές ομάδες και αθλητές καθώς και τους γονείς τους από όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και από όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη παρουσία των αθλητών και των συνοδών τους βοηθά οικονομικά την τοπική οικονομία κυρίως τα ξενοδοχεία , τα κέντρα εστίασης και όχι μόνο».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Επίσημη πρώτη Χαρίτση στη Βουλή για το φορολογικό: Η έμμεση απάντηση στον Τσίπρα για την «ανάγκη συνεννόησης»

Την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα ενάντια στην φοροδιαφυγή επέλεξε η Νέα Αριστερά, με…

6 Δεκεμβρίου 2023

Αλέξης Τσίπρας: Νέα παρέμβαση από τη Ρώμη για τον «εμφύλιο» στην Αριστερά και τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέα παρέμβαση προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Ιταλία. Ο…

6 Δεκεμβρίου 2023

Δείτε photos -videos από τη φωτιά σε διαμέρισμα στη Βασσάνη

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το βράδυ στο δεύτερο όροφο διπλοκατοικιας…

6 Δεκεμβρίου 2023

Η ακρίβεια βγάζει στον δρόμο τους καταναλωτές

Η μικρή αποκλιμάκωση του ελληνικού πληθωρισμού τον Νοέμβριο δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για ένα…

6 Δεκεμβρίου 2023

15 προσαγωγές από τα επεισόδια στον Βόλο

Σε 15 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τα σημερινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος της…

6 Δεκεμβρίου 2023

Με το σταγονόμετρο εμβόλια και φάρμακα σε φαρμακεία και νοσοκομεία

Μπορεί η απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών από τις φαρμακαποθήκες να έχει μειώσει δραστικά τις ελλείψεις…

6 Δεκεμβρίου 2023