Κόσμος

Πεντάχρονος ισχυρίζεται ότι στην προηγούμενη ζωή ήταν Αφροαμερικανίδα που κάηκε σε πυρκαγιά

Μια περίεργη ιστορία από το Οχάιο των ΗΠΑ με πρωταγωνιστή ένα πεντάχρονο αγόρι έχει σηκώσει θύελλα συζητήσεων στο διαδίκτυο. Ο μικρός Luke Ruehlman ισχυρίζεται ότι στην προηγούμενη ζωή του ήταν μια Αφροαμερικανίδα που πέθανε από πυρκαγιά και στη συνέχεια μετενσαρκώθηκε.

Ο Luke σε ηλικία 2 ετών τρόμαξε τους γονείς του επιμένοντας ότι ήταν μια γυναίκα που ονομαζόταν Pam. Η μητέρα του μιλώντας στο Fox 2 είπε ότι ο γιος της άρχισε να της αναφέρει για τη γυναίκα που την έλεγαν Pam, αλλά η οικογένεια δεν ήξερε κάποια με αυτό το όνομα.

Μια μέρα όταν ο Luke είχε αρχίσει να μεγαλώνει εξήγησε στους γονείς του ποια ήταν η Pam. «Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ότι σε προηγούμενη ζωή ήταν η Pam, αλλά πέθανε και ανέβηκε στον ουρανό», είπε η μητέρα.

«Είδα τον Θεό και τελικά με έστειλε πίσω και με ονομάσατε Luke», φέρεται να είπε ο μικρός στους γονείς του. Η μητέρα ισχυρίζεται ότι το αγοράκι συχνά τους λέει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ένα ταξίδι με τρένο στο Σικάγο, μόνο που η οικογένειά του που ζει στο Σινσινάτι δεν έχει πάει ποτέ σε άλλη πόλη.

«Όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά και φορούσα σκουλαρίκια», έχει πει στη μητέρα του ο Luke. Στην αρχή οι γονείς άκουγαν διστακτικά τον μικρό, όμως όταν άρχισαν να το ψάχνουν, έμαθαν για μια γυναίκα που ονομαζόταν Pam Robinson και ήταν μία από τα 19 θύματα σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε ξενοδοχείο του Σικάγο το 1993.

Το πιο ανατριχιαστικό της ιστορίας, συνέβη όταν οι παραγωγοί μιας τηλεοπτικής εκπομπής με θέμα τα παραφυσικά φαινόμενα άρχισαν να λαμβάνουν σοβαρά και να εξετάζουν τους ισχυρισμούς του Luke. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων έδειξαν φωτογραφίες με διαφορετικές 30χρονες Αφροαμερικανίδες, μία εκ των οποίων ήταν η Pam Robinson. Ο Luke επέλεξε τη σωστή γυναίκα.

Η μητέρα του πείστηκε τελικά να μιλήσει με την οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτήν. Τότε ανακάλυψε περίεργες ομοιότητες ανάμεσα στην Pam και τον Luke, όπως για παράδειγμα της κοινής αγάπης τους για τον Stevie Wonder και το αρμόνιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την αθλητική βία

Έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο…

8 Δεκεμβρίου 2023

Στις 13/12 στη Νεάπολη το Αγία Άννα-Ολυμπιακός για την Α’ ΕΠΣΘ

Από την ΕΠΣΘ ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι Αγία Άννα-Ολυμπιακός. Όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί την…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτήσεις, αποχωρήσεις και αποκλεισμοί μη προεδρικών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά από ακόμη μια Πολιτική Γραμματεία, η οποία έγινε…

8 Δεκεμβρίου 2023

Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών την Κυριακή στη Νίκαια

Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, διοργανώνει πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό…

8 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα: Οργισμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι – «Να πιάσουμε αυτό το κτήνος, δεν θα με εκπλήξει αν είναι συγγενικό πρόσωπο»

Νέες δηλώσεις έκανε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο ιδιοκτήτης του 8χρονου…

8 Δεκεμβρίου 2023

Κορυφαίος προορισμός το Πήλιο για τη Θεσσαλία – Ποια προβλήματα εντοπίζουν οι τουρίστες

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο «πλασάρονται» οι ελληνικοί προορισμοί ως προς την αξιολόγησή τους…

8 Δεκεμβρίου 2023